09 dec. 2021 | 08:21

Ultima oră! Trafic blocat în București după un carambol în care au fost implicate 20 de mașini

News
Ultima oră! Trafic blocat în București după un carambol în care au fost implicate 20 de mașini

Brigada Rutieră avertizează bucureștenii cu privire la producerea unii carambol petrecut în această dimineață în București, între Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii. În urma coliziunii între 20 de autoturisme, traficul a fost restricționat complet pe ambele sensuri de circulație.

Motivul carambolului

Potrivit autorităților, peste 20 de autoturisme s-au ciocnit după ce au derapat și au scăpat de sub control. Martorii și participanții la trafic susțin că motivul carambolului ar fi poleiul format din cauza aspersoarelor care au pornit cu puțin timp înainte și a temperaturii scăzute.

Conform Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, traficul a fost restricţionat pe ambele sensuri, pe strada Iuliu Haţeganu, între Şos Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii. Din fericire, accidentul în lanț nu s-a soldat cu victime, având învedere că autoturismele circulau în coloană, iar viteza era mică în momentul impactului.

Potrivit primelor imagini, se poate observa că drumul este acoperit cu gheață, ceea ce face ca și mersul pe jos să se desfășoare cu dificultate. În urma accidentului, mai multe mașini au fost grav avariate, pe jos aflându-se bucăți din caroseriile acestora.

„La fața locului sunt polițiști rutieri care au dispus măsuri de restricționare a traficului rutier. Se fac verificări la acest moment pentru stabilirea dinamicii. Nu au rezultat victime. Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat 0”, a transmis Brigada Rutieră.

Carambol cu 21 de mașini, în Mureș

Un eveniment rutier similar cu cel din București a avut loc, în urmă cu trei săptămâni, atunci când 21 de mașini s-au ciocnit pe DN15, între localitățile Luduș și Ungheni. Potrivit autorităților, carambolul a fost cauzat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respective, polei. Pentru evitarea unor astfel de accidente, polițiștii recomandă respectarea distanței dintre autoturisme și circularea cu prudenție.

„O persoană a suferit leziuni minore, însă a refuzat transportul la spital. În acest moment traficul e oprit în totalitate pe DN15 însă e deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni și pe podul din localitatea Sânpaul, pe sub podul din localitatea Sânpaul pentru autoturismele care circulă în sensul spre Luduș.

Recomandăm șoferilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere, să ruleze cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule dar și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare”, a transmis Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic.

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur explică motivul pentru care se circulă extraordinar de bine
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
România, OBLIGATĂ să mărească taxele și impozitele. Ce biruri li se mai pun românilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro