Ultima oră! Profesorul Alexandru Șonea de la Agronomie, găsit mort în birou: „Suntem în stare de șoc”

Ultima oră! Profesorul Alexandru Șonea de la Agronomie, găsit mort în birou: „Suntem în stare de șoc”
Profesor de la Agronomie, găsit spânzurat în biroul său

Facultatea de Agronomie este în doliu după ce reputatul profesor, Alexandru Șonea, a fost găsit mort în această dimineață de către un angajat. Apelul la 112 a alertat autoritățile cu privire la existența unei persoane decedate în incinta sediului unei unități de învățământ superior din sectorul 1, moment în care polițiștii și criminaliștii s-au deplasat la fața locului.

Trupul bărbatului va fi transportat la INML

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Poliției, trupul profesorului, în vârstă de 69 de ani, va fi transportat la INML pentru efectuarea necropsiei care va ajuta pentru aflarea circumstanțelor în care a survenit decesul.

Din păcate, persoana decedată era chiar preşedintele senatului Universităţii de Agronomie, care s-ar fi sinucis marţi dimineaţă prin strangulare.

”În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat.

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, a transmis Poliția Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

În urma primelor declarații, se pare că familia profesorului ar fi prevestit ceva rău de ieri seară, atunci când bărbatul nu a venit să doarmă acasă. În urma investigațiilor efectuate, autoritățile încearcă să afle ora și motivele decesului.

Colegii bărbatului, în stare de șoc

Vestea fulgerătoare a morții profesorului Alexandru Șonea a fost primită cu tristețe și surprindere de către colegi și studenți. Preşedintele senatului Universităţii de Agronomie era cunoscut ca fiind o persoană liniștită, echilibrată, nimeni neașteptându-se la o asemenea tragedie. Acesta preda de 20 de ani și era foarte apreciat de toată lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI