Ultima oră! Polițistă de 47 de ani, găsită moartă lângă locuința sa. Ce a scris femeia în biletul de adio

Ultima oră! Polițistă de 47 de ani, găsită moartă lângă locuința sa. Ce a scris femeia în biletul de adio
Polițistă de la DGA, moartă după ce s-a aruncat de la etajul 9

Un caz șocant a avut loc în București, cu puțin timp în urmă. O polițistă din cadrul Direcției Generale Anticorupție(DGA) a fost găsită fără suflare lângă blocul în care locuia. Alarma a fost dată noapte trecută, atunci când trecătorii au văzut-o întinsă la pământ, fără semne vitale.

Femeia le-a cerut iertare celor dragi

O polițistă care lucra de 8 ani în cadrul DGA s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din sectorul 3 al capitalei, noaptea trecută, neavând nicio șansă de supraviețuire. Trupul său a fost găsit fără suflare de câțiva trecători care au alertat autoritățile.

Până în acest moment, nimeni nu știe cu exactitate motivul pentru care femeia a recurs la un gest sinucigaș, însă biletul de adio le-a confirmat polițiștilor ipoteza unei morți cu premeditare.

Înainte de a se arunca de la etaj, angajata DGA a făcut curat în casă și a lăsat ușa de la apartament deschisă pentru a nu fi spartă. Aceasta a scris un bilet de adio pe cinci pagini, adresat mamei sale din Republica Moldova, dar și fratelui său plecat în străinătate.

Potrivit primelor informații, femeie a explicat gestul său, cerându-i iertare familiei pentru suferința provocată. Femeia nu era căsătorită și nu avea copii.  Trupul său a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei, iar Poliția va deschide o anchetă pentru a stabili cauza exactă a tragediei.

„În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, posibil precipitată de la mare înălțime”, se arată în comunicatul transmis, miercuri, de Poliția Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI