Ultima oră! Florin Abagiu, un cunoscut om de afaceri din Prahova, a murit în urma unui accident rutier violent. Cum s-a petrecut tragedia

Ultima oră! Florin Abagiu, un cunoscut om de afaceri din Prahova, a murit în urma unui accident rutier violent. Cum s-a petrecut tragedia
Echipajele medicale au intervenit la fața locului

Doliu imens în Prahova, după ce un cunoscut om de afaceri din Câmpina a murit într-un accident petrecut miercuri, pe DJ 144, în comuna Ariceştii Rahtivani, sat Nedelea. Porivit ultimelor informații, autoritățile competente privesc cu suspiciune modul în care bărbatul și-a pierdut viața, având în vedere contextul producerii tragediei.

Sfârșit tragic al milionarului Florin Abagiu

Florin Abagiu, un important om de afaceri din Câmpina, în vârstă de 65 de ani, a murit, miercuri 8 decembrie, într-un accident rutier petrecut pe un drum judeţean din Prahova. Bărbatul era extrem de cunoscut în lumea oamenilor de afaceri, acesta fiind proprietarul bazei sportive şi al complexului de agrement Seva, dar şi al fabricii de mezeluri Fil Sam.

În momentul producerii accidentului, bărbatul se afla la volanul unei mașini puternice, Audi Q7, iar dintr-un motiv încă necunoscut, acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de singurul copac de pe marginea drumului care se afla în zona respectivă.

În urma impactului extrem de violent, omul de afaceri a murit pe loc. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale care nu au putut face altceva decât să confirme decesul.

Potrivit primelor informații oferite de presa locală, lui Florin Abagiu i-ar fi venit rău la volan, ori a suferit un infarct, motiv pentru care s-ar fi produs accidentul extrem de violent.

Milionarul avea planuri mari de afaceri

Florin Abagiu cumpărase de curând o bază sportivă pentru care dorea să obțină fonduri europene cu scopul de a dezvolta zona și a crea o adevărată atracție pentru turiștii interesați de sporturi și activități în aer liber.

„Depunem un proiect foarte interesant pentru obținerea unor fonduri europene, un proiect în valoare de 7 milioane euro. Potențialul în ansamblu al zonei este imens – un hotel al sportivilor, cu bază sportivă, cu terenuri de tenis, cu bazin de înot, cu lacul, cu

Parcul Istrati, inclusiv intenționez concesionarea căii ferate, unde se poate amenaja o tiroliană. Viitorul proiect ar putea prevede bărci pentru plimbare pe lac, dacă se pretează pentru pescuitul sportiv, amenajările de rigoare, pistă de biciclete, pistă de alergare.

De asemenea, o amenajare și pentru Parcul Istrati, una care ar fi diferită de ce este în Parcul Socercam – niște ponei, de exemplu, sau un sat tradițional”, spunea omul de afaceri, potrivit campinatv.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI