Ultima oră: ce s-a întâmplat cu terenul pe care Simona Halep va intra să joace! Panică la Roland Garros 2020

Ultima oră: ce s-a întâmplat cu terenul pe care Simona Halep va intra să joace! Panică la Roland Garros 2020
Simona Halep o va înfrunta pe Irina Begu pentru calificarea în turul 3 la Roland Garros 2020

Panică la Roland Garros, după ce o bubuitură puternică s-a auzit în timpul partidei Stan Wawrinka – Dominik Koepfer. Germanul, care se pregătea să servească, s-a oprit și s-a uitat mirat spre adversarul său și spre arbitru. Toți trei au erau convuzi, dar partida s-a reluat după câteva zeci de secunde. Organizatorii au transmis asigurări că nu există niciun pericol pentru jucători și toți cei prezenți. Inițial s-a crezut că a fost vorba despre o explozie foarte puternică, dar explicația a fost cu totul alta. Și cu siguranță foarte surprinzătoare.

O explozie puternică a provocat panică pe arena pe care se va juca Halep – Begu. Provocată de un avion care a depășit viteza sunetului

Un zgomot foarte puternic s-a auzit în Paris și în zonele învecinate. Nu este o explozie, a fost vorba despre un avion de vănătoare care a depășit viteza suntetului. Nu luați cu asalt liniile de urgență„, a precizat Poliția din Paris.

Stan Wawrinka a fost cel care a obținut calificarea în acea partidă, după patru seturi disputate contra lui Koepfer. În câteva minute pe arena Suzanne Lenglen va începe partida dintre Dominic Thiem și Jack Sock. Iar apoi, al treilea duel programat pe a doua arenă a complexului parizian este cea dintre Simona Halep și Irina Begu. Este de așteptat ca meciul dintre cele două românce să fie programat în jurul orei 18:00.

În șapte confruntări precedente între Simona Halep și Irina Begu, locul 2 WTA a pierdut doar un set. S-a întâmplat la Madrid, în 2016, când Begu se impunea 6-0, dar pierdea 1-6 în setul decisiv. Dar confruntarea de astăzi se poate anunța dificilă pentru Halep, mai ales din cauza condițiilor meteo. Se joacă pe Suzanne Lenglen, arenă care nu are acoperiș.

„Ştiu cât de greu este să joci împotriva Simonei. Este suprafaţa ei favorită, ea are şi un stil destul de diferit faţă de al meu. Dar vreau să fac un joc bun şi să vedem ce se va întâmpla”, a spus Irina Begu la conferința de presă. Irina a trecut în primul tur de Jil Teichmann, în vreme ce Simona a învins-o pe Sara Sorribes Tormo.

Simona Halep o intalneste azi pe Irina Begu in turul II de la Roland Garros
Simona Halep o intalneste azi pe Irina Begu in turul II de la Roland Garros
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI