Simona Halep – Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obţine calificarea

Simona Halep – Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obţine calificarea
Simona Halep - Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros 2020.

UPDATE, ora 19:30 / Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Roland Garros 2020, după ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmează un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finală.

5-4. Simona face break şi va servi pentru calificarea în turul 3.

4-4. Halep are răspuns şi de această dată.

3-4. Din nou Irina în avantaj.

3-3. Game pentru Halep.

2-3. Game Begu.

2-2. Irina face break.

2-1. Simona face break şi preia conducerea şi în setul doi.

1-1. Simona egalează.

0-1. Irina Begu îşi face serviciul.


6-3. Simona închide primul set.

5-3. Simona face din nou break.

4-3. Break Begu.

4-2. Game Begu.

4-1. Un nou game pentru Halep.

3-1. Irina Begu îşi face serviciul.

3-0. Game la zero pentru Halep.

2-0. Simona face break.

1-0. Game facil pentru Simona.

Simona Halep – Irina Begu, partidă din turul 2 la Roland Garros 2020, a fost programată pe arena Suzanne Lenglen, și va începe în jurul orei 17:30. Este a treia confruntare a zilei, iar programul zilei a început la ora 12:30, cu o jumătate de oră întârziere, din cauza condițiilor meteo. Două partide de pe tabloul masculin sunt programate înainte pe aceeași arenă: Stanislas Wawrinka – Dominik Koepfer și Jack Sock – Dominic Thiem.

Simona Halep – Irina Begu live video turul 2 Roland Garros 2020

Partida dintre Simona Halep și Irina Begu ar putea începe chiar și mai târziu de ora 17:30. Dacă se vor juca patru sau cinci seturi la disputele de pe tabloul masculin programate înainte. Sau dacă ploaia va continua să oprească desfășurarea meciurilor. Duelul românesc de la Roland Garros va fi transmis de Eurosport, televiziunea care deține drepturile TV pentru toate turneele de Grand Slam. Poate fi urmărită live video aici, sau pe www.playtech.ro.

În șapte confruntări precedente între Simona Halep și Irina Begu, locul 2 WTA a pierdut doar un set. S-a întâmplat la Madrid, în 2016, când Begu se impunea 6-0, dar pierdea 1-6 în setul decisiv. Dar confruntarea de astăzi se poate anunța dificilă pentru Halep, mai ales din cauza condițiilor meteo. Se joacă pe Suzanne Lenglen, arenă care nu are acoperiș.

La casele de pariuri, Simona Halep este văzută ca uriașă favorită pentru această confruntare. Are cotă 1,07 pentru un succes, în vreme ce Irina Begu a primit cotă 9,50. De altfel, bookmakerii se așteaptă la o victorie în minimum de seturi pentru Simona Halep. Cotă 1,32 pentru o victorie cu 2-0 a Simonei Halep. De altfel, Halep este considerată și favorita numărul 1 pentru câștigarea competiției.

„Ştiu cât de greu este să joci împotriva Simonei. Este suprafaţa ei favorită, ea are şi un stil destul de diferit faţă de al meu. Dar vreau să fac un joc bun şi să vedem ce se va întâmpla”, a spus Irina Begu la conferința de presă. Irina a trecut în primul tur de Jil Teichmann, în vreme ce Simona a învins-o pe Sara Sorribes Tormo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI