Ultima oră! Bărbat găsit mort pe Șoseaua de Centură, în dreptul localității Cernica. Descoperirea macabră făcută imediat de polițiști

Ultima oră! Bărbat găsit mort pe Șoseaua de Centură, în dreptul localității Cernica. Descoperirea macabră făcută imediat de polițiști
Polițistii au sosit la fața locului

Au fost momente teribile pe Șoseaua de Centură, acolo unde un șofer de TIR a observat cadavrul unui bărbat, aflat pe partea carosabilă, lângă Cernica. Bărbatul a alertat autoritățile, iar în cel mai scurt timp, acestea s-au deplasat la locul cu pricina. Din păcate, starea în care se afla bărbatul le-a indicat oamenilor legii că acesta ar fi avut o moarte extrem de violentă.

Bărbatul prezenta leziuni pe toată suprafața corpului

Descoperirea a fost făcută, joi seară, atunci când un șofer de TIR a alertat Poliția. Ajunși la locul tragediei, la primele verificări, oamenii legii au confirmat fapta, observând că bărbatul decedat era parțial dezbrăcat și prezenta leziuni traumatice pe toată suprafața corpului, în timp ce la nivelul capului avea o parte din scalp absentă.

„În această seară, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o persoană cu privire la faptul că pe DNCB – din Cernica se află un cadavru pe carosabil. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Pantelimon şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, unde au constatat că aspectele sesizate se confirm. A fost anunţat Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la faţa locului, pentru efectuarea de activităţi din competenţă”, a transmis Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar putea fi un emigrant care se ascundea sub un TIR și care ar fi căzut pe carosabil în timpul mersului, fiind grav rănit, iar ulterior, survenind decesul, spune Realitatea Plus. De asemenea, leziunile prezente pe întreaga suprafață a corpului ar putea reprezenta mușcăturile unor câini.

Cadavru unui om de afaceri sibian, găsit în pădurea Băneasa

În urmă cu două zile, o altă descoperire macabră a îngrozit polițiștii. Un apel la 112 a anunțat prezența unui bărbat spânzurat lângă București. Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat persoana, fiind vorba despre un om de afaceri dat dispărut în urmă cu trei luni. Este vorba despre Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, care era stabilit de mai mulți ani în București.

Acesta a plecat în luna octombrie de acasă, doar cu telefonul și un portofel, iar din acel moment, acesta a fost de negăsit. În luna noiembrie, mai mulți prieteni apropiați au făcut apel la oameni, pe Facebook, solicitându-le ajutor în găsirea bărbatului.

„Domnul din poze se numește Alexandru (Sandu) Coman, este un prieten drag și din data de 21 octombrie, nu mai avem nicio veste de la el. Daca îl vedeți, va rugam sa sunați la nr. de urgenta 112 sau imi scrieți pe messenger. Va mulțumesc! ?? Cine poate, un share ne-ar ajuta”, scria pe Facebook o apropiată a bărbatului în 9 noiembrie.

Familia îngrojorată a anunțat dispariția acestuia, susținând că speră ca Alexandru Coman să fie undeva la adăpost, la o mânărstire sau într-un loc cald. Din păcate, bărbatul a fost găsit de un trecător spânzurat, urmând ca rezultatele autopsiei să stabilească toate informațiile legate de momentul și modul în care acesta a murit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI