Ultima oră! Bărbat, arestat după ce și-a uitat pistolul cu gloanțe în cabina de probă a unui magazin din București. Ce au descoperit polițiștii

Ultima oră! Bărbat, arestat după ce și-a uitat pistolul cu gloanțe în cabina de probă a unui magazin din București. Ce au descoperit polițiștii
Pistol cu gloanțe găsit într-un centru comercial

Alertă în rândul polițiștilor după ce angajații unui centru comercial din Capitală au alertat autoritățile cu privire la găsirea unei genți în care se afla un pistol cu un glonț și un încărcător cu opt cartușe. Forțele de ordine s-au mobilizat exemplar, astfel că presupul proprietar al armei a fost identificat.

Descoperirea macabră a autorităților

În cursul zilei de marți, un apel la 112 anunța existența unui pistol cu gloanțe într-o cabină de probe a unui centru comercial din Capitală. La fața locului s-au deplasat oamenii legii, care au făcut toate cercetările necesare care să-i conducă la vinovat.

Potrivit primelor informații, polițiștii au transmis că este vorba despre o armă este de tip letal, un pistol cu glonț, iar în interiorul aceleiași genți se afla și un încărcător cu 8 cartușe. Oamenii au mai descoperit, de asemenea, că deținătorul nu avea permis de port-armă, încălcând legea.

În urma anchetei demarate, polițiștii au găsit câteva indicii care să-i conducă la vinovat, astfel că acesta a fost reținut și dus la audieri. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a negat initial că arma îi aparține, fiind arestat preventiv pentru portul ilegal de arme și muniție.

În acest moment, cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonţ, iar în aceeaşi geantă se afla şi un încărcător cu opt cartuşe. Au fost declanşate investigaţiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză. A fost identificat şi condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând iniţial că pistolul îi aparţine”, au transmis oamenii legii, potrivit Agerpres.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI