Ultima oră! Accident teribil la Mizil între o cisternă care transporta 26 tone de GPL și un autoturism. Traficul este blocat

Ultima oră! Accident teribil la Mizil între o cisternă care transporta 26 tone de GPL și un autoturism. Traficul este blocat
Cisternă GPL, implicată într-un accident la Mizil Foto ilustrativă

Un alt accident a avut loc în această dimineață la Mizil, acolo unde o cisternă care transporta 26 de tone de gaz petrol lichefiat a intrat în coliziune cu un autoturism, rezultând un impact extrem de violent.

Polițiștii au început cercetările

Accidentul a avut loc pe DN 1B, la ieșirea din Mizil spre Buzău, acolo unde o cisternă încărcată cu 26 de tone de GPL a fost implicate într-o coliziune. La fața locului au intervenit polițiștii, care au început cercetările pentru a descoperi cauza exactă a tragediei. Din fericire, nu au existat victime, astfel că în cisternă se afla doar șoferul, iar în autoturism, două persoane, niciuna dintre aceste nefiind rănite,

Traficul a fost blocat imediat după accident, iar polițiștii încearcă să elibereze partea carosabilă pentru ca circulația să fie reluată.

Un alt accident a avut loc în Mizil, marți noapte, fiind implicate patru autoturisme și opt victime. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale care au acordat ajutor medical persoanelor rănite.

”Azi noapte, la ora 00.37, pe raza localității Mizil a avut loc un accident rutier cu 4 turisme (din care 1 tractată și 1 parcată) in care au fost implicate 8 persoane. În urma impactului o persoana a rămas prinsa în mașină, conștientă. După evacuarea medicală, 3 persoane au fost transportate la spital. Pompierii au intervenit cu o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță”, a transmis Poliția.

Un alt eveniment nefericit în care a fost implicate o cisternă care transporta GPL a avut loc pe Autostrada A1 București-Pitești, aceasta pătrunzând pe contrasens și distrugând despărțitoarele de sensuri. La fața locului a acționat Poliția, care a cercetat cauzele exacte ale accidentului.

„Din informaţiile pe care le avem, aceasta ar fi avut o problemă la una dintre anvelope, care a făcut explozie. Nu au fost persoane rănite. Pompierii acţionează pentru sablarea părţii carosabile, având în vedere faptul că pe şosea se află o balustradă, pe o distanţă de aproximativ 150 m. Este blocat sensul de mers spre Bucureşti”, transmis ISU Giurgiu.

Accident mortal pe Austrada A1 București-Pitești

Marți a fost ziua tragediilor, astfel că, aproape de locul în care cisterna a dărâmat separatoarele, alte trei autoturisme au intrat în coliziune direct provocând moartea a două persoane. În total au fost șase victime, dintre care, una a fost transportată cu elicopterul SMURD. La fața loclui au intervenit mai multe echipaje medicale și de descarcerare.

„Sunt 6 victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat şi o femeie), trei sunt conştiente şi cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD. În prezent, toate persoanele implicate primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI