Ultima oră! Accident cumplit în Teleorman. Două persoane au murit, iar alți patru copii au fost împrăștiați pe șosea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Ultima oră! Accident cumplit în Teleorman. Două persoane au murit, iar alți patru copii au fost împrăștiați pe șosea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Accident înfiorător în Teleorman

Un accident îngrozitor a avut loc în Teleorman, acolo unde un autorturism a intrat în coliziune cu o căruță, rezultând un impact violent în urma căruia două persoane au murit, iar alte opt, dintre care patru copii, au fost rănite. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, fiind activat Planul Roșu de Intervenții.

Cum s-a produs tragedia

Momente de groază au avut loc în localitatea Putineiu, din județul Teleorman, acolo unde un autoturism a lovit în plin o căruță, impact care a condus la moartea a două persoane aflate în autoturism și la rănirea a șase persoane care călătoreau cu căruța.

La scurt timp după accident, IGSU a transmis că cele șase victime din căruță sunt conştiente şi cooperante, dar prezintă multiple traumatisme. După alertarea autorităților, la locul accidentului au sosit o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ, fiind activat Planul Roșu de Intervenție.

Victimele au fost transportate de urgență la spitalele din Turnu Măgurele şi Alexandria, în timp ce pentru persoanele în stare gravă s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarate decesele.

„Sunt opt victime, dintre care patru copii și patru adulți. O persoană este în stop cardiorespirator și se fac manevre de resuscitare și alta ar fi fără semne vitale. Copiii și încă două persoane adulte sunt conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme. Vor fi preluați de echipajele medicale pentru asistență medicală de urgență”, a declarat după accident, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, maior Gelu Dragomir, potrivit Libertatea.ro.

În jurul orei 21:55, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, județul Teleorman, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, circulația fiind reluată în 45-60 de minute. Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările pentru a afla cauzele exacte ale tragediei.

Vezi imagini video de la fața locului (sursă: realitatea.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI