Ultima decizie a Simonei Halep i-a pus pe jar pe americani. ”Ce lovitură”

Impactul nedorit pe care-l are neparticiparea Simonei Halep la Indian Wells

Anunțul Simonei Halep potrivit căruia nu mai participă la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells nu a trecut neobservat de presa internațională. Retragerea campioanei de la Wimbledon din 2019 are un impact greu de estimat, la această oră, asupra tenisului mondial.

„Afectează din greu turneul”

Retragerea Simonei Halep de la turneul Indian Wells nu a fost singura. Angelique Kerber și Victoria Azarenka au anunțat și ele că nu mai pot participa. Site-ul oficial al WTA scrie că acest lucru afectează din greu turneul:

”Două foste lidere în clasamentul mondial, care au avut recent performanțe la Indian Wells, au fost, din nefericire, nevoite să se retragă de la ediția din acest an.

Campioana din 2015, Simona Halep, și finalista de anul trecut, Angelique Kerber, au anunțat vineri că vor lipsi de la prestigiosul eveniment de la Indian Wells, pentru că încă se recuperează după accidentări.

Halep a revenit de la 0-1 la seturi în finala din 2015, cu Jelena Jankovic, și a câștigat atunci primul titlu Premier Mandatory al carierei”.

Lovitură grea pentru organizatorii Indian Wells, după ce Simona Halep s-a retras din competiție
Lovitură grea pentru organizatorii Indian Wells, după ce Simona Halep s-a retras din competiție

Rămâne de văzut dacă Simona se va recupera pentru Miami

Site-ul OKTennis punctează și el impactul greu pe care-l are retragerea Simonei Halep pentru organizatorii Indian Wells, gestul fiind descris drept „cea mai grea lovitură în ultimele ore”, dar admite că motivele sunt absolut întemeiate: „românca a simțit dureri mari și nu a mai putut să se recupereze la timp pentru Indian Wells”.

În opinia jurnaliștilor de la Puntodebreak, „Halep va face tot posibilul să revină la Miami, al doilea Premier Mandatory din această lună”.

Simona Halep a anunțat în noaptea de vineri spre sâmbătă că nu mai participă la turneul Indian Wells, din cauza durerilor foarte mari pe care le are la talpa piciorului drept. De altfel, sportiva a fost surprinsă ajutându-se de o cârjă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI