03 iul. 2023 | 08:20

Uită de Grecia! Ţările din Europa pe care le poţi vizita cu aceiaşi bani. Au plaje de vis, apă clară şi mâncare bună-

Utile
Uită de Grecia! Ţările din Europa pe care le poţi vizita cu aceiaşi bani. Au plaje de vis, apă clară şi mâncare bună-

Grecia este vestită ca fiind una dintre destinațiile alese de români atunci când vine vorba de vacanță. Ei bine, a venit momentul ca românii să schimbe destinația, pentru că îi așteaptă multe surprize, la un preț accesibil tuturor buzunarelor. Ce poți să îți dorești mai mult?

Grecia, destinația visurilor oricărui român

Atunci când caută o vacanță, românilor le place să fie în locuri exravagante, dar la un preț avantajos pentru buzunarele lor. Astfel, Grecia este prima opțiune pe care o aleg. Nu e de mirare, având în vedere că Grecia este pe locul 2 în lume în programul Blue Beach Flag, ediția 2023, un simbol internațional pentru plajele care îndeplinesc anumite standarde de siguranță, curățenie și conștientizare a mediului, stabilite de Fundația pentru Educație de Mediu (FEE), un ONG care gestionează programul încă din 1987.

De la biletele de avion la hotel, în Grecia parcă totul este mai ieftin. De exemplu, o vacanță în Halkidiki cu transport propriu, în perioada 1-8 iulie, începe de la 556 de euro pentru o cameră dublă pentru două persoane, cu mic dejun inclus, la un hotel de 3* în stațiunea Agia Paraskevi, pe brațul Kassandra.

Când vine vorba de biletele de avion, românii nu își doresc să depășească o sumă mai mare de 300 de euro iar majoritatea stau să vâneze, din timp, bilete și așa ajung să găseasă și sub 100 de euro.

Citește și: Vacanțele, mai puțin relaxante vara aceasta: haosul din aeroporturi, principala cauză

Destinațiile care pot înlocui Grecia

Pe lângă Grecia, Europa îți poate rezerva locuri superbe de vizitat, mai ales pe timpul anotimpului cald. De exemplu, Sicilia este perla Europei și poate fi una dintre cele mai frumoase și exotice insule ale Italiei. Desprinsă parcă din povești, cu plaje cu ape turcoaz și străduțe pe care să te pierzi, cu tot felul de terase și magazine care cu siguranță te fac să scoți ceva bani din buzunar.

O altă variantă ar fi Barcelona. Poţi ajunge aici după un zbor de 3 ore, iar acest oraș plin de istorie îți poate transforma vacanța într-un real succes. Deși se aude ca fiind un oraș foarte scump, afla că lucrurile nu stau chiar așa. Un zbor dus-întors cu Wizz Air te costă 889 de lei, iar cazarea într-un apartament central de pe Airbnb te duce la 4670 lei, pentru două persoane, timp de o săptămână.

Alte destinații de vis ar putea fi Lisabona, Sardinia, Albania și de ce nu, chiar Turcia. Cu ocazia asta,  mai renunță și românii noștri la greci și poate se îndrăgostesc de alte locuri minunate din Europa.

Citește și: Câți bani ai voie să scoți de la bancomat dacă ești în vacanță în Grecia, Bulgaria sau în altă țară europeană

 

 

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Patru zodii care dau lovitura la început de octombrie. Banii vin din toate direcțiile
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Amantul Elenei Ceaușescu. Misterul bărbatului cu care l-a înșelat pe Nicolae
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Centralele de apartament vor fi înlocuite în România. Ce se montează în loc
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„În camera asta am crescut eu” Cum arată casa în care a copilărit Ramona Olaru. Imaginile din interior i-au surprins pe mulți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro