Tupeu fără limite. Gheorghe Dincă le cere bani jurnaliștilor. Ce informații oferă la schimb monstrul din Caracal

Tupeu fără limite. Gheorghe Dincă le cere bani jurnaliștilor. Ce informații oferă la schimb monstrul din Caracal
Tupeu fără limite. Gheorghe Dincă le cere bani jurnaliștilor

Brânza-i pe bani! Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, le cere bani jurnaliștilor, oferind în schimb informații. Despre ce detalii este vorba?

UPDATE: Dincă a anunțat, prin avocatul său, Claudiu Lascoschi, că dorește să facă declarații în fața presei pe mii de euro,. ”Dacă sunt mai multe televiziuni care vor filma acele declarații, sume e mai mică. 2.000 de euro, de pildă, dacă sunt cinci televiziuni. Cine vrea exclusivitate, ar trebui să plătească toată suma: 10.000 de euro”, a transmis Lascoschi.

Gheorghe Dincă le cere bani jurnaliștilor

Cazul Caracal – două tinere dispărute, Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu; 14 aprilie, respectiv 24 iulie. Alexandra Măceșanu a apelat la 112 pe 25 iulie, ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul zilei, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru tocmai în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6.

Tupeu fără limite. Gheorghe Dincă le cere bani jurnaliștilor. Ce informații oferă la schimb monstrul din Caracal
Gheorghe Dincă

În urma anchetei preliminare, a fost arestat Gheorghe Dincă, proprietarul imobilului. Inculpatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere. Gestionarea stângace a cazului, la început, a stârnit revoltă publică și a dus la demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului șujețului Olt, Petre Neacșu, și a altor oficiali.

Ce informații oferă la schimb?

Recent, în calcul a intrat și Ștefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal. De când a izbucnit scandalul, iar amicul său a fost ridicat de oamenii legii, Fane a dat nenumărate declarații ziariștilor, iar de fiecare dată a susținut că nu știa că Dincă aducea fete acasă. Mai mult, a avut și o apariție televizată, în vară, la ”Acces Direct”.

Așadar, cazul Caracal conține implicarea FBI, demiteri peste demiteri, două fete care au fost înghițite de pământ, complici, dar și tupeu din partea acuzatului. Acum, Gheorghe Dincă vrea să facă declarații în fața presei, pentru a lămuri anumite informații pe care el le consideră eronate. Important de menționat este că în schimbul acestora cere bani. Informația este confirmată de Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dincă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI