Tunsori la modă în 2022. Așa vei ieși în evidență în acest an

Tunsori la modă în 2022. Așa vei ieși în evidență în acest an
Ce tunsori sunt la moda in 2022

Dacă ești genul de fashionistă care este mereu la curent cu toate trendurile din modă, acest articol este potrivit pentru tine. De la manichiură, la cosmetice, vestimentație și coafuri inedite, iată care sunt tunsorile care se poartă în anul 2022. Ce trebuie să faci pentru a ieși din anonimat.

Ce tunsori se poartă în 2022

Femeile se plictisesc extrem de repede și, se spune că atunci când sunt supărate și simt nevoia să facă o schimbare în viața lor, apelează la trucul aflat cel mai la îndemână, schimbatul tunsorii.

Indiferent că adopți o tunsoare de tip bob, în scări, cu breton sau tip periuță, toate femeile sunt sfătuite să poarte tot ce le place și le face să se simtă bine în pielea lor, stima și iubirea de sine fiind extrem de importante.

Cu toate acestea, pentru domnițele care sunt interesate de trenduri și vor să afle ce tip de coafură le vine cel mai bine, specialiștii susțin că există mai mulți factori care determină tunsorile potrivite, cel mai important fiind forma feței și tipul de păr la fiecărei femei.

Tunsoarea până la umeri

Se potrivește femeilor care au atât păr creț, cât și păr drept. De asemenea, acest tip de coafură oferă chipului un aer de naturalețe care niciodată nu se demodează.

Acest tip de tunsoare avantajează orice tip de fizionomie și este extrem de ușor de întreținut.

Bob scurt sau lung

Una dintre coafurile clasice, care nu se demodează niciodată, bobul revine în tendințele anului 2022. Se poartă bobul structural drept până la baza gâtului, dar și bobul cu vârfurile ascuțite inspirat din moda anilor ’90, scriu cei de la ego.ro.

Tunsorile cu breton

Bretonul redevine vedeta anului, în 2022. Fie că vorbim despre un breton drept sau într-o parte, această tunsoare avantajează femeile care au fața mai lată și rotundă. Bretonul într-o parte alungește fizionomia chipului, creând iluzia formei ovale, cea dorită de toată lumea.

Tunsori la baza gâtului

Alte tunsori la modă în 2022 sunt coafurile la baza gâtului. Femeile care preferă o coafură simplă, practică și ușor de întreținut vor adopta, cu siguranță, aceste tunsori.

Această tunsoare la modă poate avea vârfurile filate sau inegale, pentru a contura un aspect texturat, ușor dezordonat.

Coafurile respective sunt ideale pentru toate tipurile de păr, creț, ondulat sau drept. De asemenea, aceste tunsori complimentează vizual linia claviculei și umerii unei femei.