Top 4 coafuri pentru părul scurt care vor fi la modă în 2022

Top 4 coafuri pentru părul scurt care vor fi la modă în 2022
Coafuri pentru părul scurt care vor fi la modă în 2022

Indiferent de anotimp, există întotdeauna un moment bun pentru a adopta părul scurt. Acum, când 2022 se apropie, fanii tunsorilor scurte sunt dornici să descopere tendințele majore. Din fericire, tunsoarea scurtă pentru femei din 2022 rămâne o alegere câștigătoare pentru doamnele elegante, care vor să adopte o coafură de top. Iată top 4 coafuri pentru pârul scurt care vor fi la modă în 2022.

Coafuri la modă în 2022 – top 4 coafuri pentru părul scurt

Foarte multe de modele, actrițe, cântărețe și fete au spus deja la revedere părului lung pentru a purta cele mai tari coafuri pentru părul scurt. Așadar, iată top 4 coafuri pentru tunsori scurte la modă în anul 2022, pentru care puteți să vă schimbați look-ul actual!

Tunsorile ultra-scurte nu se demodează nici anul acesta. Majestatea sa, bretonul, ne va oferi o serie de variante, de la cea mai strictă la cea mai îndrăzneață.

Coafuri pentru părul scurt 2022 –  bob-ul francez de epocă

Rebel și ultra elegant, celebra croială pătrată se reinventează. Pentru a începe anul 2022 cu o notă înaltă, fetele elegante o adoptă într-o versiune vintage.

Foarte îndrăzneț, dar deosebit de șic, bobul scurt, la modă, abia ajunge la linia maxilarului sau depășește ușor. Bretonul completează frumos această coafură retro rece. De fapt, această versiune a bobului a fost populară în anii 1920 și 1930. În ultima perioadă, revine și se prezintă ca o tendință de top pentru lunile următoare.

Coafuri pentru părul scurt 2022 – bob-ul scurt elegant

Doriți să adoptați cea mai populară tunsoare pentru păr scurt? Prin urmare, bobul scurt ar trebui preferat. Chic și atemporal, acest stil de păr poate fi purtat cu orice ocazie.

Fie că vă place versiunea sa ondulată, stratificată sau netedă, această tunsoare scurtă pentru femei din 2022 vă oferă libertatea de a fi creativă în fiecare zi.

Coafuri pentru părul scurt 2022 – bob scurt și creț

Ce părere veți de tunsoarea scurtă din 2022 pentru părul creț? Răspunsul este întotdeauna același: un bob scurt și buclat. Cu produsul potrivit pentru coafare, veți reuși să vă îmblânziți buclele rebele fără nicio problemă.

Așadar, mergeți mai departe și adoptați acest uimitor bob scurt, care vă promite o schimbare drastică de aspect. Nu ezitați să îndrăzniți bretonul pe o parte.

Coafuri pentru părul scurt 2022 – bobul scurt neted în versiune asimetrică

Încă pe tema bobului scurt, versiunea sa asimetrică este departe de a părăsi scena centrală. Lungimea măgulitoare evidențiază doar linia maxilarului și caracteristicile feminine. Acest bob atemporal funcționează la fel de bine într-o versiune netedă ca într-o versiune ondulată.