Dezamăgire cruntă pentru Viorica Dăncilă. Aproape că a început să plângă, după votul pentru moțiunea de cenzură

Dezamăgire cruntă pentru Viorica Dăncilă. Aproape că a început să plângă, după votul pentru moțiunea de cenzură

Moțiunea de cenzură a Opoziție a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majorității. Așadar, dezamăgire cruntă pentru Viorica Dăncilă. Premierul aproape că a început să plângă după ce a aflat rezultatul.

Dezamăgire cruntă pentru Viorica Dăncilă

Guvernul Dăncilă a picat și, după cum a zis Ludovic Orban, ”Coșmarul României a încetat!”. Moțiunea de cenzură a Opoziției a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majorității. Trei parlamentari PSD au votat alături de rivalii formațiunii politice.

Dezamăgire cruntă pentru Viorica Dăncilă. Aproape că a început să plângă, după votul pentru moțiunea de cenzură
Dăncilă, pe holurile Parlamentului, după ce moțiunea Opoziției a trecut

După ce Dăncilă s-a contrazis, în plen, cu Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, liderii ALDE și ProRomânia ironizând-o, a ajuns pe holurile Parlamentului, unde și-a spus dezamăgirea, cu un nod în gât, răzând ironic numai să nu lăcrimeze, în fața jurnaliștilor.

Orban: ”Începe o perioadă de modernizare”

De asemenea, în fața jurnaliștilor a vorbit și Ludovic Orban. Oficialul a anunțat și care este planul, de mâine încolo. Așadar, vineri, la ora 9.00, liberalii se vor întâlni în Biroul Politic Național al PNL, pentru a stabili strategia și echipa care va reprezenta partidul la consultările care vor avea loc la Cotroceni.

„Și-a bătut joc de România așa cum nu și-a bătut nimeni joc de România în ultimii 30 de ani. Mulțumesc, Klaus Iohannis, pentru implicarea decisivă. Multumesc…liderilor politici care au fost alături de noi în acest demers și care au rezistat celor mai ticăloase oferte făcute unor parlamentari din partea unei puteri care nu a făcut altceva decât să hrănească infractori.

Se încheie o perioadă de ură și de divizare. Începe o perioadă de modernizare. Mâine, la ora 9, am convocat Biroul Politic Național al PNL pentru a stabili strategia pe care o vom avea în perioada următoare, echipa, dar și mandatul cu care ne vom duce la președintele României. În sfârșit am oprit PSD să facă rău României. România are nevoie de seriozitate, de cinste, de onestitate, corectitudine și programe care să servească în interesul cetățenului”, a spus Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI