Tudor Chirilă, atac violent în timpul unui concert. Solistul trupei Vama a răbufnit: ‘Mincinoși’

de: Ana Chivu
17 08. 2021

Tudor Chirilă a răbufnit chiar în timpul unui concert. Fanii sunt obișnuiți cu felul acestuia de a fi și cu faptul că întotdeauna și-a expus părerile în public. Cum a reacționat fostul jurat de la ‘Vocea Românei’?

Tudor Chirilă, atac violent pe scenă: atacuri politice din partea artistului în mijlocul unui concert

Tudor Chirilă este cunoscut ca fiind foarte implicat în problemele societății noastre. Acesta nu s-a ferit niciodată să-și expună părerile și din sfera politică, timp în care majoritatea artiștilor se dezic de acesta și își întorc privirea strict spre artă. Fanii solistului trupei Vama sunt de acord cu el și de cele mai multe ori și îl susțin.

Iată că la un concert recent cântărețul a lansat o serie de atacuri politice. Concret, acesta a fost prezent în cadrul festivalului KIMARO din Constanța, acolo unde a răbufnit exact pe scenă, profitând de atenția tuturor asupra sa. Criticile sale îi vizau pe premierul Florin Cîțu, pe Ludovic Orban și întreg Guvernul.

Tudor Chirilă a cântat câteva piese, ulterior a ținut să le amintească oamenilor că industria muzicală a fost grav afectată de pandemie în anul 2020, iar el și alți colegi de breaslă au reușit să treacă totuși peste această perioadă, dar unii nu. Fostul jurat de la emisiunea ‘Vocea României’ a lansat atacuri la adresa guvernanților care nu au ajutat artiștii așa cum au promis.

”În Banca Națională a României există un miliard de euro, fonduri europene care nu au fost cheltuiți pentru ajutorarea celor care li s-a interzis să muncească. Aici nu este vorba despre noi. Uitați-va la noi.

Noi am supraviețuit. Dar, foarte multe trupe mici și foarte mulți oameni din industria de spectacol, ori au plecat din țară, ori și-au schimbat meseriile. Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși. Punct!
Tudor Chirilă

Solistul a vorbit despre campania de vaccinare

Întrebat dacă ar fi acceptat să fie imaginea campaniei de vaccinare, artistul a răspuns că nu pentru că nu îi place Guvernul de la putere. Artistul este de părere că cei care ne conduc nu au știut să comunice.

„Campania de vaccinare n-a fost o campanie activă încredințată printr-un concurs unei agenții de publicitate care să se gândească cum să se comunice. Există specialiști în comunicare. Să nu confundăm artiștii cu un specialist în comunicare. Un artist nu este un specialist în comunicare.

Și pentru că nu cred că acest Guvern a știut să comunice. Nu știe să comunice nimic, nu doar campania de vaccinare, din păcate. De fiecare dată când faci un concert într-o locație mare lumea întreabă cu ce e special concertul ăsta, ce aduceți nou, ce se întâmplă?

Sincer să fiu, mie mi se pare că special este că, după un an și jumătate aproape, oamenii se pot aduna într-un număr atât de mare. Asta mi se pare primul lucru de aplaudat, că suntem în situația de a putea chiar să spunem că s-a revenit la un pic de normalitate”
Tudor Chirilă (Sursa: libertatea.ro)