Tudor Chirilă, apariție surpriză la Ministerul Educației. Ce i-a cerut juratul de la Vocea României noului ministru. Fanii l-au felicitat

Tudor Chirilă, apariție surpriză la Ministerul Educației. Ce i-a cerut juratul de la Vocea României noului ministru. Fanii l-au felicitat
Tudor Chirilă a depus la Ministerul Educației o petiție semnată de 35.000 de persoane

Tudor Chirilă a anunțat că s-a prezentat, vineri, la Ministerul Educației, pentru a depune o petiție care a fost semnată de 35.000 de persoane. Cei care au semnat petiția își doresc semnarea unui pact pe educație între partidele politice cu scopul de a depolitiza sistemul de învățământ din România.

Tudor Chirilă a depus la Ministerul Educației o petiție semnată de 35.000 de persoane

„Astăzi am fost La Ministerul Educației ca să transmit noului ministru, Monica Anisie, cele peste 35000 de semnături din partea cetățenilor care așteaptă un pact pe educație, un pact între partidele politice care să garanteze depolitizarea Educației și adoptarea unei viziuni unice, coerente, multianuale și adaptată la necesitățile anilor în care trăim și la modelele educaționale de succes din această lume, urmând ca orcine guvernează să legifereze în funcție de această viziune.

Reforma nu are cum să nu fie dureroasă pentru unii dintre actorii din sistem, dar cred că politicienii trebuie să aibă curajul să înceapă reforma și mai ales să-și dorească să înceapă reforma realizând că suntem în ceasul al 12-lea. Vă invit încă odată să semnați această petiție pentru că este datoria noastră de cetățeni să cerem politicienilor să-și respecte promisiunile, iar în cazul de față promisiunea înseamnă ca în centrul Educației să nu se afle altcineva decât copilul”, este mesajul postat de juratul de la Vocea României pe contul personal de Facebook.

Tudor Chirilă a lăsat și un link, unde cei care își doresc un pact pe educație între partidele politice pot semna petiția inițiată de artist. Cei care îl urmăresc pe rețeaua de socializare i-au mulțumit pentru demers și i-au promis că vor semna petiția.

„Mulțumim pentru eforturile și curajul tău! Ești minunat, te detașezi de toți colegii tăi de breaslă, mult prea comozi și preocupati doar de propriile lor beneficii. Discret cu propria-ți familie, talentat peste măsură, cu o atitudine și un spirit civic rar întâlnite ! Jos pălăria!”, i-a scris un fan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI