Tudor Chirilă, amendat cu 500 de lei. Ce a pățit juratul de la Vocea României, în parcarea aeroportului

Tudor Chirilă, amendat cu 500 de lei. Ce a pățit juratul de la Vocea României, în parcarea aeroportului
Tudor Chirila a fost amendat cu 500 de lei in parcarea eroportului Otopeni dupa ce a pierdut jetonul

Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României a fost amendat cu 500 de lei în parcarea de la Aeroportul Otopeni după ce a pierdut jetonul pe care ar fi trebuit să-l introducă în aparat pentru a putea ieși din parcare. A plătit sau nu juratul de la Vocea României amenda primită?

Motivul pentru care Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României a fost amendat cu 500 de lei

Tudor Chirila a pierdut jetonul de la parcarea din aeroport
Tudor Chirila a pierdut jetonul de la parcarea din aeroport

Întâmplarea care i-a dat bătăi de cap juratului de la Vocea României s-a produs în parcarea Aeroportului Otopeni în luna noiembrie a anului 2017. Mai exact, atunci actorul a pierdut jetonul pe care trebuia să-l dea înapoi la ieșirea din parcare, drept urmare Compania Națională Aeroporturi București l-a dat în judecată, iar instanța a decis că Tudor Chirilă trebuie să acite suma de 500 de lei pentru pierderea jetonului. Sumă, pe care de altfel actorul a și achitat-o.

”În fapt, la data de 13.11.2017, pârâtul Chirilă Teodor Matei a pătrus în parcarea publică aflată în proprietatea administrată de către reclamantă, iar la intrare i s-a eliberat un jeton pentru a i se permite accesul, pe care le-a pierdut. Față de acestea, pârâtului i s-a eliberat factura fiscală nr. OPT… nr. 1,,, pentru suma de 500 lei, reprezentând taxă pentru pierderea jetonului de parcare, pe care pârâtul a semnat-o, fiind astfel însușită, aspecte necontestate de către părți”, se arată în motivarea instanței.

Primul termen a fost fixat pentru 16 februarie 2018, dată la care Chirilă a adus dovada că a plătit suma respectivă. El a solicitat instanței să nu mai fie obligat să plătească taxa de timbru, în valoare de 50 de lei, însă judecătorii i-au respins cererea.

”Instanța nu reține apărarea pârâtului referitoare la imposibilitatea obligării sale la plata taxei judiciare de timbru având în vedere că a recunoscut pretenția înainte de primul termen, achitând totodată suma de 500 lei, deoarece în baza art. 454 raportat la art. 1535 Cod de procedură civilă pârâtul este de drept în întârziere față de faptul că prejudiciul rezultă dintr-o faptă civilă ilicită și obligația are ca obiect plata unei sume de bani”, se mai arată în motivarea instanței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI