Tudor Chirilă, replică îndrăzneață către Irina Rimes: ”Nu te las nesatisfăcută!”

Tudor Chirilă, replică cu subînțeles către Irina Rimes

Tudor Chirilă i-a dat o replică cu subînțeles Irinei Rimes, în debutul knockout-uri la ”Vocea României”, de vineri, 1 noiembrie. Spectatorii au rămas muți.

Tudor Chirilă, replică cu subînțeles către Irina Rimes?

Vineri, 1 noiembrie, au început knockout-uri la ”Vocea României”. După ce antrenorii vor tria din concurenți, cei din urmă se vor teleporta în confruntări. Până atunci, mai sunt multe de spus… și mai ales de făcut. Cel care a ajuns la primul nivel a fost Chirilă. El a intrat la tăiere în seara live-urilor cu Natalia, Dragoș și Rita. După ce luptătorii au prestat, cântărețul l-a ales Dragoș, căruia i-a dat o piesă în genul heavy metal.

Tudor Chirilă, replică cu subînțeles către Irina Rimes: ”Nu te las nesatisfăcută!”
Brenciu, Smiley, Irina Rimes și Chirilă

Alegerea muzicală nu a fost pe placul Irinei Rimes, care și-a spus nemulțumirea. După mai multe discuții legate de genuri muzicale și diversitate, actorul i-a spus cântăreței că , în cele ce urmează, o va satisface…muzical. „Irina, nu te las nesatisfăcută, promit că te satisfac! O să asculți tot ce vrei tu. Vei auzi și din alealalte”, a spus Tudor Chirilă.

Prima ediție a knockout-urilor

Concurenții celui de-al 9-lea sezon al ”Vocii” vor oferi pe scenă interpretări de neuitat, ce vor încânta antrenorii și îi vor pune în dificultate în momentul alegerilor. Dirijorii de voci au ca misiune în această seară de vineri să aleagă primele voci care vor urca pe scenă, pentru a se lupta pentru un loc în etapa Confruntărilor. Din 61 de concurenți ajunși în această etapă, numai 24 vor merge mai departe. Prima ediție a knockout-urilor va aduce și primul „furt”, căci unul dintre antrenori va decide să salveze unul dintre concurenții eliminați.

  • „Este cea mai neplăcută etapă. Trebuie să dau afară atâția oameni dintr-o echipă care-mi place atât de mult!”, a spus Smiley.
  • „Nu aleg o interpretare, aleg ceea ce mă inspiră!”, a spus Tudor Chirilă.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI