Tudor Chirilă a răbufnit după decizia Guvernului. Observația categorică pe care o face artistul

Tudor Chirilă a răbufnit după decizia Guvernului. Observația categorică pe care o face artistul
Tudor Chirilă, mesaj tranșant în urma ultimei decizii a Guvernului

Tudor Chirilă nu se dezminte de la postările care îi încurajează pe români să observe sub altă perspectivă lucrurile care se petrec. Acesta a făcut o observație aparte pe rețelele de socializare pe care mulți din cei care-l urmăresc pe artist au aplaudat-o.

Tudor Chirilă, mesaj dur în urma deciziei Guvernului. Artistul a răbufnit în mediul online

Tudor Chirilă e unul dintre artiștii care trece dincolo de barierele scenei și se implică în problemele de zi cu zi ale României. Cunoscutul solist al trupei „Vama” a postat un mesaj pe rețelele de socializare după ce a luat la cunoștință faptul că localurile publice urmează să fie deschise, în timp ce școlile rămân cu porțile închise pentru elevi. Cântărețul este categoric nemulțumit de ultimele măsuri ale autorităților.

Amintim că s-a decis funcționarea la o capacitate de maximum 30% a restaurantelor și sălilor de spectacol. Deși mulți au fost surprinși de sublinierile vedetei pentru că motivul de bucurie rămâne în dreptul său, fiind actor și teatrele deschizându-se, acesta se gândește la viitorul României – copiii. ”Si atunci de ce scolile nu se redeschid de luni? De ce mai stau inchise inca doua saptamani? Ah, stai, educatia poate sa mai astepte ca na, nu e asa de importanta”, sunt doar câteva dintre întrebările juratului de la „Vocea României”.

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anunțat în cursul zilei de vineri în cadrul Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență că s-a decis ca începând de luni măsurile să se relaxeze în privința restaurantelor și sălilor de spectacol care urmează să funcționeze la o capacitate de maximum 30%.

„S-a hotărât ca, începând de luni, de la 0.00, să fie relaxare mai multe măsuri”

„În Bucureşti astăzi am înregistrat o rată de infectare de 2,52 la mia de locuitori. Este a treia zi consecutivă în care incidenţa este sub 3 la mie, fapt pentru care, din punct de vedere legal, a trebuit să convocăm Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, să analizăm situaţia şi să luăm o hotărâre. Astfel, cu 47 de voturi ‘pentru’, un vot „împotrivă” şi patru abţineri s-a hotărât ca, începând de luni, de la 0.00, deci din 25 ianuarie, să fie relaxate mai multe măsuri restrictive existente în vigoare la acest moment. Măsurile de relaxare vizează domeniul HORECA.

Restaurantele, barurile, cafenelele vor funcţiona în intervalul orar 6.00-21.00 la o capacitate de maximum 30%, cu respectarea tuturor normelor stabilite prin lege. Recomandăm cetăţenilor Municipiului Bucureşti prudenţă. Şi autorităţile sunt prudente şi, pe de o parte, acesta este motivul pentru care am hotărât ca aceste măsuri să fie relaxate începând cu data de luni. Pe de altă parte, am considerat ca toţi operatorii economici să aibă timpul necesar să amenajeze sălile dedicate activităţii pe care o desfăşoară, în conformitate cu prevederile legale”
Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI