Trucurile simple pentru a scăpa de mirosul de țigări din casă. Credeai că e atât de ușor?
Fumul de la țigări poate fi extrem de neplăcut, în special pentru cei nefumători. Iar acest lucru se datorează și faptului că particulele de fum intră în interiorul țesăturilor. Dacă te confrunți cu această problemă atunci când ai musafiri, iată care sunt trucurile pe care le poți aplica pentru a scăpa de mirosul de țigări din casă. Sunt extrem de simple, dar eficiente în această situație.
Cele mai simple trucuri pentru a scăpa de mirosul de țigări din casă
Fumătorii se delectează cu țigările chiar și în spațiile închise atunci când se află în propriul său cămin. Iar mirosul după numai o singură țigară poate persista foarte mult timp. Dacă te confrunți cu problema aceasta și odorizantele obișnuite de cameră nu mai fac față înlăturării mirosului neplăcut, există câteva trucuri simple pentru a scăpa de mirosul de țigări din casă.
Pentru a elimina mirosurile neplăcute de fum de țigară poți în primul rând să aerisești foarte bine după fiecare partidă de fumat. Așadar, deschide larg ferestrele casei tale și lasă aerul proaspăt să pătrundă la interior. Potrivit specialiștilor, poluanții precum fumul de țigară sau funinginea pot fi eliminate rapid și în mod natural prin aerisirea încăperii.
Soluții pentru combaterea mirosului de tutun
Inclusiv un purificator de aer poate fi o soluție inspirată pentru fumătorii care își doresc să nu îi deranjeze pe musafirii lor cu mirosul de țigări. Un aparat cu un nivel de livrare a aerului curat este ideal în cazul în care mirosul de tutun este unul care provoacă neplăcere.
De asemenea, o altă soluție pentru a îndepărta fumul de țigară din interior este aceea de a igieniza suprafețele. Ștergerea prafului, spălarea și dezinfectarea suprafețelor cu ajutorul săpunurilor și soluțiilor de curățare speciale nu vor fi suficiente pentru a scăpa de mirosul de fum pe termen lung. Această tactică va ajuta doar la reducerea temporară a mirosului.
Fumul de țigară poate fi eliminat cu ajutorul unei metode simple
O altă sugestie care te poate scuti de neplăcerea de a simți miros de fum de țigări de pe suprafețele moi precum mobilierul tapițat, saltele, covoare, draperii și îmbrăcăminte, iată ce ai de făcut. Începe prin a le dezodoriza și dezinfecta cu ajutorul unei soluții pe bază de bicarbonat de sodiu și oțet alb.
În cazul mobilierului și suprafețelor din lemn, se recomandă curățarea lor cu săpun sau produse speciale pentru curățarea lemnului. Atunci când vine vorba despre aerul din încăpere este important să ai măcar un aer condiționat, care să asigure o ventilație bună, atunci când ventilația nu este cea naturală, prin ferestre.