Trucul Whatsapp care îți schimbă culoarea aplicației. Cum trebuie să procedezi

Trucul Whatsapp care îți schimbă culoarea aplicației. Cum trebuie să procedezi
Care este modalitatea prin care poți schimba culoarea aplicației Whatsapp

Aplicația Whatsapp este una dintre cele mai frecvent folosite de către toată lumea pentru a comunica în mediul online. Platforma permite schimbul de mesaje text și de imagini sau clipuri video, având o mulțime de alte caracteristici folositoare pentru utilizatori. Pentru cei care își doresc să aducă îmbunătățiri la modul în care arată Whatsapp, este important de știut care este trucul prin care îți poți schimba culoarea aplicației. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Cum îți poți schimba culoarea aplicației Whatsapp

Pe măsură ce Whatsapp continuă evoluția, noi funcții și noi modalități de a adăuga o parte din personalitatea ta au apărut, astfel încât mesajele tale să fie ușor de recunoscut și mult mai atractive. Chiar dacă există posibilitatea să scrii un text cu un font diferit de cel obișnuit, puțini sunt cei care știu cum îți poți schimba culoarea aplicației.

Chiar dacă acest lucru poate fi posibil cu ajutorul unor aplicații separate, iată care sunt pașii pe care îi poți parcurge pentru a schimba culoarea fontului de Whatsapp. Această funcție este extrem de apreciată pentru cei care vor să iasă din banal și să își personalizeze experiența de pe rețeaua de socializare.

Care sunt aplicațiile prin care poți să modifici culoarea textului

Există o serie de aplicații terțe pe care le poți descărca pentru a realiza acest lucru. Printre acestea se numără „Color Texting Messenger”, „Cool Fonts For WhatsApp And Text” sau „WhatsBlue Text”. Aceste aplicații sunt, în general gratuite, deși te vei confrunta uneori cu unele reclame apărute din senin.

În aplicația „WhatsBlue Text”, de exemplu, există o opțiune „Fancy Text” care îți permite să introduci un mesaj și apoi să îl afișeze în diferite formate, inclusiv sub formă de text albastru. Tot ce trebuie să faci apoi este să dai un simplu click pe stilul sau culoarea dorite și aplicația va prezinta noile opțiuni. Una dintre ele este intitulată simplu „WhatsApp”. Accesând această opțiune vei putea să trimiți acest mesaj unei persoane de contact din aplicația de mesagerie.

Cum schimbi culoare stării tale din Whatsapp

Când vine vorba de schimbarea culorii textului stării tale din aplicație, procesul este aproape identic. Pe o aplicație terță, cum ar fi „WhatsBlue Text”, vei urma aceiași pași ca cei de mai sus. Ceea ce este diferit este pasul în care accesezi opțiune „WhatsApp”. Aici, în loc să selectezi un contact pentru a trimite mesajul, vei face clic pe „Starea mea”.

Ulterior, vei putea schimba culoarea de fundal a stării WhatsApp, care este o opțiune ce se regăsește în mod normal în interiorul aplicației. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi nuanța dorită și să apeși butonul „Trimite”.

Pe de altă parte, există un alt truc prin care poate fi schimbată culoarea fontului în aplicația de Whatsapp. Este necesar să alegi emoji-uri marcate cu sigla Whatsapp înainte de a apăsa backspace pentru a lăsa doar litera în albastru. Videoclipul de mai jos îți arată cum să faci acest lucru. Totuși, metoda este una care durează mai mult timp și de aceea mulți aleg să o schimbe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI