Trucul simplu care îți face plantele să crească mai repede. Toți vor proceda așa

Trucul simplu care îți face plantele să crească mai repede. Toți vor proceda așa
Trucul simplu care iti face plantele sa creasca mai repede. Toti vor proceda asa

Persoanele care sunt pasionate de grădinărit și de plante, ar trebui să știe că există un truc simplu și rapid care face ca planta să crească mult mai repede. Metoda este la îndemâna tuturor și este foarte ieftină. Pentru ca plantele să crească rapid și sănătos, ai nevoie de coji de ceapă. Iată cum le poți folosi în grădina ta.

Cum faci ca plantele să crească mai rapid

Plantele vor crește mult mai rezistente datorită proprietăților din cojile de ceapă. Este o soluție simplă și ieftin la care poți apela ori de câte ori vrei să ai grijă de grădina ta. În materialul ce urmează, vă prezentăm ingredientele de care ai nevoie pentru a face un îngrășământ natural.

În primul rând sunt necesare coji de ceapă, un litru de apă, o sticlă de plastic, o strecurătoare. Dar cum se prepară toate aceste ingrediente?

Se umple o găleată de dimensiuni mici de coji de ceapă, iar mai apoi se taie cojile în bucăți mici, folosind o foarfecă din bucătărie. Pasul următor este să puneți cojile de ceapă în sticla de plastic, peste care veți turna un litru de apă.

Îngrășământul natural se ține la frigider

Amestecul obținute se lasă afară pentru 24 de ore. Mai apoi, se filtrează preparatul cu o strecurătoare și poate fi folosit pentru plantele de interior, dar și pentru cele de exterior.

Soluția cu cojile de ceapă poate fi utilizată timp de două săptămâni, nu mai mult. De reținut, că acest îngrășământ trebuie ținut la frigider, atunci când nu este folosit. Pentru cei care folosesc acest amestec, ar trebui să știe că această apă cu ceapă este recomandată la fiecare 20 de zile. În acest mod, plantele vor crește mai repede și mai sănătoase.

De ce este bine să pui furculițe de plastic în pământ, lângă flori și plante

Din ce în ce mai mulți oameni vor să aibă o grădină sănătoasă, frumoasă și bine organizată. Pentru asta este nevoie de mai mult timp pe care să îl petreci acolo.

Deși acest truc pentru flori și plante poate părea ciudat la prima vedere, este unul foarte util. Motivul este că ține la distanță păsările, astfel nimic nu o să intervină în creșterea plantelor pe care le ai în grădina ta.

Furculițele de unică folosință te vor ajuta să țină cât mai departe micile animale sau păsările care obișnuiesc să mănânce semințe și muguri.

Tot ce este nevoie să faci este să înfigi în sol furculițe de unică folosință, dar ai grijă la tacâmuri să fie cu dinții în sus. Specialiștii recomandă opțiunea aceasta pentru că este rapidă și nici nu trebuie să îți faci griji de alte produse cu diverși compuși chimici în ele.

Urmăriți Playtech.ro și pe