Știm că tu, dragă gospodină, poți face cei mai crocanți cartofi făcuți în cuptor, dar poate ar fi cazul să încerci și ingredientul secret care face minuni antuci când te hotărăști să faci acest preparat. Acești uimitori cartofi sunt perfecțiunea absolută, crocanți la exterior și moi și pufoși în interior, iar dacă vrei să obții cei mai buni cartofi la cuptor. Ingredientul secret care face minuni, poți folosi un singur ingredient casnic. Garantat, nu vei mai face niciodată cartofi crocanți în alt mod.
Știi că ai cartofii copți perfecți atunci când au pielea crocantă și o textură ușoară și pufoasă în interior. Prepararea cartofului perfect la cuptor este ușor de realizat, trebuie doar să urmezi câteva trucuri secrete pentru un cartof la cuptor perfect și rezultatele vor vorbi de la sine.
Nu toți cartofii sunt la fel. Când vrei să faci cartofi la cuptor, cel mai bine este să folosești cartofi mari. Aceștia au un conținut mai mare de amidon, ceea ce îi face să fie vedeta cartofilor de copt. Odată copți, aceștia au un centru cremos unic care rezistă bine, iar dimensiunea mare este perfectă pentru a acomoda garnituri suplimentare, cum ar fi smântână, brânză și bacon.
Dacă coci mai mulți cartofi, este de asemenea important să folosești cartofi care au aceeași dimensiune. Cartofii mai mici se vor găti mai repede decât cartofii mai mari și vor avea ca rezultat un centru uscat dacă sunt lăsați să se gătească alături de cei mai mari.
Atunci când mergi la un restaurant și comanzi cartofi la cuptor, s-ar putea să vezi că aceștia vin în propriul pachet de folie de aluminiu. Acești cartofi sunt pregătiți în acest fel din cauza cantităților mari de cartofi servite și cel mai probabil sunt preparați pe grătar.
Atunci când cartofii sunt înveliți în folie de aluminiu, ei sunt de fapt gătiți la aburi, mai degrabă decât la cuptor. Nu este nevoie de folie de aluminiu atunci când dorești să prepari acasă cei mai crocanți și delicioși cartofi la cuptor. Și aici intevine ingredientul secret care face minuni, așa că citește mai departe și află care este trucul pentru ca prepartul tău să fie crocant.
Trucul pentru cei mai crocanți cartofi, dar făcuți la cuptor este de a folosi ingredientul secret care face minuni, iar acest ingredient este banala făină, iar tot ceea ce ai de făcut este să presari cartofii fierți în prealabil cu făină. Acest lucru oferă cartofilor un plus de crocant.
O lingură de făină este tot ce trebuie. Un alt truct ar fi să arunci câțiva căței de usturoi întregi, necurățați de coajă, sau o mână de ierburi, cimbru, salvie sau rozmarin, toate merg bine, împreună cu cartofii atunci când îi adaugi în tava de prăjit fierbinte.
Acum știi și care este trucul pentru cei mai crocanți cartofi făcuți la cuptor, dar și ingredientul secret care face minuni, tot ce ai de făcut este să te apuci de treabă. Baftă la gătit și Poftă bună!