Trucul genial care îți garantează un aluat aerat pentru pește sau carne. Ce trebuie să faci obligatoriu

de: Iulia Statie
03 11. 2021

Peștele sau bucățile de carne pot să fie gătite de multe ori în aluat pentru ca familia ta să se bucure de preparate ușoare și delicioase. Din păcate, parcă amestecul nu iese niciodată așa cum îți dorești, așa că există un truc la care poți apela pentru un aluat aerat.

Cum faci un aluat aerat pentru pește sau carne

Fie că vorbim despre snițele sau despre pește pane, mulți români preferă să se folosească de un aluat în momentul în care vor să pregătească ceva rapid și extrem de gustos. Un secret o să te facă acum să pregătești bucățile de carne sau peștele ca un bucătar cu mulți ani de experiență!

Aluatul poate să fie făcut în numeroase feluri, însă, de multe ori, amestecul nu este unul aerat și îți poate da mari bătăi de cap. Bucătarii iscusiți au venit cu un truc genial pentru a scăpa de problemele din bucătărie. Nici măcar nu mai trebuie să folosești vreun ingredient minune!

Află că aluatul pentru pește sau carne o să devină mai aerat dacă ouăle și apa folosite în compoziție o să fie la temperatura camerei înainte de preparare. Trebuie doar să le scoți din frigider și să aștepți până când ele se răcesc pentru a avea o compoziție mult mai bună, potrivit bucatarul.eu.

Truc genial pentru șnițele. Ce s-a aflat

Bucătarii cu mulți ani de experiență se folosesc mereu de anumite ingrediente pentru a scăpa de diverse probleme. Șnițelele sunt favoritele românilor, așa că ele sunt pregătite foarte des acasă, dar și comandate la restaurant ori de câte ori cei mici simt nevoia de ceva delicios.

Șnițelele sunt ușor de pregătit și pot să fie mâncate în orice perioadă a anului, iar compoziția aluatului s-a tot schimbat de-a lungul anilor, ținând cont că mulți au vrut să facă experimente pentru ca aceste alimente să fie din ce în ce mai gustoase și să mulțumească orice gurmand.

Ce ingredient trebuie să adaugi

Află că trebuie să te folosești de un ingredient simplu în momentul în care pregătești șnițele pentru ca aceste alimente să iasă ca la restaurant! Cola face minuni în momentul în care este adăugată în mâncare, așa că nu uita să pui puțin din această băutură acidulată în compoziția șnițelelor.

Lichidul o să facă aluatul aerat, pufos, iar alimentele o să se pregătească mult mai repede. Șnițelele o să absoarbă uleiul, așa că tu o să scapi de o problemă neplăcută. Te poți folosi de respectiva băutură și atunci când vrei să gătești gogoși sau plăcinte.