Trucul femeilor cu buze moi și voluminoase e aici! Ce folosesc pentru buze catifelate, cu efect instant

Trucul femeilor cu buze moi și voluminoase e aici! Ce folosesc pentru buze catifelate, cu efect instant
Trucul femeilor cu buze moi și voluminoase e aici! Ce folosesc pentru buze catifelate, cu efect instant

Nu este niciun secret faptul că femeile cu buze moi și voluminoase sunt invidiate pentru materialul genetic. Dar noi îți vom spune care este, de fapt, trucul femeilor cu buze moi, voluminoase și catifelate!

Orice femeie își dorește ce are altă femeie, mai ales dacă vine vorba de calități fizice. Dacă ai des problema buzelor crăpate și uscate, ai nimerit unde trebuie! Te vom învăța trucul multor femei frumoase. Vei avea și tu buze catifelate dacă începi să ai grijă de ele, la fel cum ai grijă de ten, informează romaniatv.net.

Trucul femeilor cu buze moi și voluminoase

Buzele femeilor (dar și ale bărbaților) au și ele nevoie de îngrijire atât vara, cât și iarna. Primul pas este exfolierea. O poți face cu ingrediente naturale, de la tine din bucătărie: miere lichidă combinată cu zahăr, miere zaharisită (cea mai eficientă) sau ulei de cocos combinat cu zahăr. Dacă granulele de zahăr normal ți se par prea mare, îl poți înlocui cu zahăr pudră/tos.

Exfoliant natural pentru buze

Folosește un recipient de sticlă, curat și uscat. Amestecă 2 lingurițe de miere sau ulei de cocos și doaar o linguriță de zahăr. Amestecă bine si aplică produsul pe buze. Așteaptă 10-15 minute ca el să actioneze, apoi freacă buzele ușor, înainte să îndepărtezi tratamentul natural pentru buze uscate și crăpate. Vezi cât de simplu este trucul femeilor cu buze moi și voluminoase? 🙂

Balsam de buze natural

După ce ai curățat pielea moartă de pe buze, trecem la pasul următor din trucul femeilor cu buze moi: hidratarea. Poți folosi un balsam de buze din comerț sau unul natural. Este important ca produsul să conțină unul din aceste ingrediente: ceară de albine, ulei de cocos, ulei de măsline, aloe vera, unt de shea, ulei de jojoba sau gălbenele. Dacă nu folosești din comerț, poți cumpăra oricare din aceste ingrediente și le poți aplica de 2-3 ori pe zi, cu degetul curat.

Dacă ai buzele extrem de sensibile pe timp de iarnă, optează pentru un balsam de buze pe bază de apă termală. Ai grijă să îți exfoliezi buzele o dată pe săptămână și hidratează-le zilnic! Ah, și nu uita că o hidratare corectă vine din interior: bea 2 litri de apă, zilnic!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI