Trucul cu sare de lămâie pentru frigiderul tău. Așa va fi curat mai mult timp

Trucul cu sare de lămâie pentru frigiderul tău. Așa va fi curat mai mult timp

Există numeroase trucuri care ne fac viața mai ușoară și ne scutesc de bani cheltuiți aiurea pe produse și detergenți scumpi, iar astăzi vrem să vă mai facem cunoscut unul, și anume trucul cu sare de lămâie pentru frigider. Un aspect care trebuie clarificat încă de la început e faptul că acidul citric sintetic cunoscut, mult mai cunoscut drept sare de lămâie, care este toxic pentru organism, nu are nicio legătură cu sarea de lămâie care a fostr extrasă inițial din acest fruct. Iată cum menții frigiderul curat cu ajutorul ei.

Trucul cu sare de lămâie pentru frigiderul tău

Sarea de lămâie s-a dovedit foarte utilă de-a lungul timpului, fiind întrebuințată în numeroase scopuri. Spre exemplu, cu ajutorul ei poți reda strălucirea culorilor și scoate cu ușurință petele de suc sau cafea. Sarea de lămâie este eficientă și atunci când vine vorba despre curățarea frigiderului, întrucât va asigura un miros proaspăt spațiului pentru mai multe vreme.

Tot ce trebuie să faci pentru a oferi frigiderului tău un aspect strălucitor și curat este să cureți interiorul acestuia, afturile din sticlă și cutiile de depozitare a legumelor, cu acid citric. Înmoaie un burete în apă rece și sare de lămâie și freacă pereții frigiderului.

Acidul citric nu doar că împiedică dezvoltarea bacteriilor, ci ajută și la curățarea petelor și împrospătarea aerului din frigider.

Sarea de lămâie combinată cu apa rece poate servi și la curățarea covoarelor, după ce le-ai aspirat foarte bine.

Citește și: A pus sare de lămâie în maioneză și apoi a lăsat așa câteva minute. Ce s-a întâmplat după este uimitor

Așa va fi curat mai mult timp

De asemenea, sarea de lămâie poate fi pusă direct pe bateriile cromate de la bucătărie sau de la baie, dpe bateriile cromate de la bucătărie sau de la baie, după ce au fost umezite cu apă rece.

Se lasă să acționeze câteva minute, după care se șterge pudra albă cu un burete. Sarea de lămâie elimină petele de calcar fără a distruge luciul cromat al bateriilor.

Tacâmurile de inox sau argint pot fi și ele curățate cu sare de lămâie. Tot ce trebuie să faci este să înmoi înainte o lavetă moale în apă rece și să le lustruiești.