09 feb. 2023 | 17:45

Trucul cu hârtie igienică pentru baia ta. Ce să faci cu tubul de carton, de fapt

Diverse
Trucul cu hârtie igienică pentru baia ta. Ce să faci cu tubul de carton, de fapt
Trucul cu hârtie igienică pentru baia ta

Îl arunci la gunoi fără să stai pe gânduri, însă s-ar putea să îți schimbi acest obicei. Am descoperit un truc inedit cu hârtie igienică pentru baie. Vei fi surprins să vezi cum poți folosi tubul de carton din interioul fiecărei role.

Trucul cu hârtie igienică pentru baia ta

Când vine vorba despre hârtie igienică, cu toții ne gândim la o singură utilizare a acestui produs ce nu lipsește din nicio casă din România. În momentul în care trebuie să schimbăm rola și să o înlocuim cu una noua, tubul de carton din interiorul ei ajunge în coșul de gunoi sau în vasul de toaletă – doar dacă este făcut dintr-un material ce se dizolvă imediat în contact cu apa.

Puțini știu însă că tubul poate fi folosit într-un mod cu totul inedit, ajutând la rezolvarea unei probleme ce dă mari bătăi de cap oricui: mirosurile neplăcute din baie.

În general, pentru a rezolva această problemă apelăm la produsele special create, multe dintre ele chimice, însă un truc neobișnuit face furori în rândul celor dornici să experimenteze și să economisească. Vei avea nevoie de un tub de carton și de o brichetă.

Citește și: A pus un sul de hârtie igienică în frigider şi a scăpat de o mare problemă. Vei face şi tu aşa de acum

Ce poți face cu tubul de carton

Ține flacăra aproape de marginea tubului. Acesta va lua foc, dar va arde destul de încet, aproape ca bețișoarele parfumate. Ai grijă să aprinzi doar o parte a tubului și să sufli imediat, astfel încât să ardă mocnit. Fumul eliberat va absorbi și neutraliza orice miros neplăcut din încăpere.

Atenție, însă, cartonul, în funcție de compoziție, este mai mult sau puțin inflamabil, tocmai de aceea se recomandă să încerci acest truc în chiuveta din baie și să ai mare grijă în timp ce îl manevrezi.

Mai mult, tubul aprins nu ar trebui sub nicio formă ținut în apropierea altor produse ce pot lua foc ușor. Ai grijă să nu fie nici curent în cameră, pentru a preveni răspândirea necontrolată a focului.

Este o metodă eficientă, deloc costisitoare și rapidă de a elimina mirosurile neplăcute din baie, însă trebuie executată cu grijă și atenție, evitându-se orice risc de incendiu. Nu lăsa tubul nesupravegheat, după ce este aprins, și nici la îndemâna copiilor sau animalelor de companie.

Citește și: Pisica ta se joacă des cu hârtia igienică? Care este motivul pentru care face asta

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Decizie pentru absolut toate FEMEILE din România. Dreptul le va fi garantat prin lege
Capital.ro
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Informația momentului despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat ACUM
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro