Trucul care ține praful departe de geamuri. Cum trebuie să le speli, de fapt

Trucul care ține praful departe de geamuri. Cum trebuie să le speli, de fapt
Cum scapi cât mai repede de murdăria de pe geamuri

Curățenia îți poate da mari bătăi de cap, mai ales atunci când vine vorba despre suprafețele pretențioase din casă. În cazul în care te confrunți cu praful, află că s-a descoperit un truc genial pentru a ține acest inconvenient departe de geamuri!

Cum scapi de praful de pe geamuri. Truc genial

Uneori, oricât speli geamurile, acestea se murdăresc foarte repede, mai ales dacă plouă sau praful se depune foarte repede. Multe gospodine folosesc ingrediente simple pentru diferite treburi din casă, iar ele se dovedesc extrem de utile și te scapă de probleme!

Geamurile tale o să fie strălucitoare cât mai mult timp dacă o să te folosești de o soluție preparată din amoniac și apă. O să vezi în scurt timp rezultatele, așa că nu o să te mai întorci la vechile produse de curățenie, mai ales pentru că poți să îți faci propriul amestec pentru geamuri în intimitatea locuinței.

Soluție din amoniac și apă. Cum o prepari

Folosește o proporție de amoniac la patru de apă și șterge geamurile cu ziare vechi. Hârtia o să absoarbă umiditatea, iar plumbul din ziare te va ajuta să cureți suprafața cât mai repede. În cazul în care geamurile tale sunt foarte murdare, pune o linguriță de amidon în apă și schimbarea o să fie uluitoare.

De asemenea, dacă vrei să scapi de praful de pe geamuri, amestecă apă și glicerină, apoi adaugă câteva picături de amoniac. Această soluție o să lase suprafețele strălucitoare cât mai mult timp, așa că nu o să te mai confrunți cu murdăria și casa ta o să fie admirată de toți cei care îi trec pragul.

Cum scapi de murdăria de pe geamuri cu ajutorul uleiului de gătit

De-a lungul timpului, trucurile gospodinelor au devenit din ce în ce mai apreciate, mai ales pentru că dau rezultate în doar câteva minute. Produsele simple, care sunt la îndemâna oricui, sunt la mare căutare pentru curățenia de zi cu zi, așa că trebuie neapărat să știi totul despre un truc genial!

În cazul în care îți dorești ca geamurile tale să fie strălucitoare, trebuie să tamponezi ușor o cârpă în ulei de gătit, apoi să ștergi suprafețele pretențioase cu mișcări circulare. Acest produs nu zgârie geamurile,  așa că ele o să pară ca noi, chiar dacă s-a folosit un ingredient din bucătărie.

Astfel, o să te asiguri că treaba ta o să fie mult mai ușoară de acum încolo, fără să mai fie nevoie să ștergi geamurile la câteva zile. Uleiul de gătit este apreciat de gospodine datorită faptului că rezultatele se văd imediat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI