A frecat geamul cu ulei de gătit și apoi a rămas uimită de rezultat. Ce descoperire a făcut o gospodină

A frecat geamul cu ulei de gătit și apoi a rămas uimită de rezultat. Ce descoperire a făcut o gospodină
A frecat geamul cu ulei de gatit si apoi a ramas uimita de rezultat. Ce descoperire a facut o gospodina

Ai crezut că le-ai auzit pe toate? Ei bine, mai gândește-te încă o dată. Gospodinele îți dezvăluie cel mai tare truc casnic. Ce se întâmplă atunci când torni ulei pe geam și freci lichidul cu o lavetă. Rezultatele sunt incredibile. Se vor vedea în câteva minute.

Cum lustruiești geamurile din casă cu ajutorul uleiului de gătit

Atunci când ne apucăm de curățenia generală, una dintre cele mai solicitante treburi este curățarea geamurilor, atât pe interior, cât și pe exterior. De-a lungul timpului, gospodinele au folosit tot felul de trucuri geniale pentru a scăpa rapid de petele de murdărie, fără a depune prea mult efort.

Pe lângă curățare, femeile din mediul rural au venit cu o soluție extraordinară pentru a menține luciul sticlei de la fereastră. Pentru a face geamurile să strălucească din nou, tot ce trebuie să faceți este să tamponați ușor o cârpă cu ulei de gătit pe sticlă și apoi să ștergeți fereastra, folosind mișcări circulare.

Rezultatele vor apărea imediat, iar diferența va fi una vizibilă. Deși metoda în care oamenii curăță geamurile cu soluție specială fabricată în comerț funcționează la fel de bine, secretul trucului cu uleiul este că acesta nu zgârie suprafața geamului, motiv pentru care ferestrele vor părea noi.

Cum curățăm geamurile cu pudră de cretă sau înălbitor

Unul dintre cele mai frustrante momente este atunci când geamurile proaspăt spălate se murdăresc de la ploaie. Gospodinele românce au găsit câteva trucuri geniale pentru ca ferestrele tale să strălucească din nou, fără a munci prea mult.

O metodă care funcționează 100% este să cureți geamurile folosind cretă. Tot ce trebuie să faci este să dizolvi pudră de cretă în apă. Lichidul format va fi noua ta soluție de frecat geamuri, care va îndepărta orice murdărie de pe fereastră.

Dacă geamurile sunt murdare și aveți nevoie să îndepărtați un strat gros de praf, gospodinele vă sfătuiesc să amestecați o lingură de amidon într-un bol în care ați turnat un litru de apă. Cu această soluție veți scăpa de orice urmă de pată sau praf.

O altă soluție pentru a curăța geamurile de petele de ploaie și de a scăpa de scamele care rămân după ce ai șters geamurile cu hârtia este să cureți ferestrele folosind soluție specială de geamuri, pe care o vei freca folosind hârtie de ziar. Rezultatul este unul garantat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI