Trotinetist, ucis cu sânge rece de un motociclist nervos în București. Ce a putut să-i facă

Trotinetist, ucis cu sânge rece de un motociclist nervos în București. Ce a putut să-i facă
Trotinetist ucis de un motociclist în București

Agresivitatea și nervii în trafic ating cote maxim, iar de aici până la conflicte majore nu mai rămâne decât un singur pas. Din păcate, aceasta a fost și situația unui motociclist care circula în București și care a fost enervat de un bărbat care circula pe o trotinetă. După o ceartă izbucnită spontan, motociclistul i-a scos casca trotinetistului, iar ce a urmat este demn de un film de groază.

Ce tragedie s-a întâmplat

Siguranța fiecărei persoane este pusă în pericol moment de moment, astfel că este recomandat să evităm conflictele cât se poate de mult, căci nu știi de unde sare ghinionul. Un tânăr care mergea cu trotineta pe șoseaua Vitan-Bârzești din Capitală a fost implicat într-o șicanare în trafic cu un motociclist irascibil.

Martorii au povestit că, cel din urmă l-a urmărit pe trotinetist, iar într-un moment nefast l-a prins și i-a scos casca, izbindu-l puternic de o mașină. Din cauza impactului devastator, tânărul a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

La fața locului s-au prezentat polițiști și criminaliști, iar fapta sa a fost clasificată drept agresiune, fiind preluată de serviciul omoruri.

Un alt accident halucinant a avut loc în Bulgaria, acolo unde un șofer grec a lovit mortal un motociclist pe care l-a ascuns într-un șanț de la marginea drumului și l-a acoperit cu crengi.

Vinovatul a fugit de la fața locului, însă a fost prins în România, într-un service. Spre nenorocul grecului criminal, un polițist român care se afla întâmplător în service și-a dat seama că mașina lovise ceva cu putere, iar acum urma să ascundă urmele. Criminalul a fost cu atât mai suspect cu cât acesta nu avea autorizație de reparație.

Cum a avut loc accidentul

Tragedia a avut loc pe 30 iulie, la ora 23:00, în timp ce motociclistul bulgar se deplasa către Ruse. Anchetatorii au stabilit că șoferul grec s-a aventurat într-o depășire periculoasă, lovindu-l în plin pe motociclist. În loc să alerteze autoritățile, grecul a decis să ascundă trupul victimei și să încerce să mascheze crima. Unul dintre prietenii motociclistului a dat alarma, iar căutările criminalului au fost demarate.

“Prietenul nostru a plecat de la Ruse către Sofia și până luni dimineață nu știam unde e, deci sunt 2 zile, sâmbătă și duminică l-am căutat și nu l-am găsit.
Era în boscheți. Vara sunt multe floricele pe acolo, verdeață, cam greu să vezi de pe drum”, a declarat un prieten al persoanei decedate.

Între timp, șoferul grec care are niște afaceri în România a transportat mașina pe platform, urmând să mascheze urmele crimei în țara noastră. Din fericire, acesta a fost prins, urmând ca judecătorii să decidă pedeapsa acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI