Tribut pentru regretata Stela Popescu, la Antena 1. Ce au putut vedea milioane de români la TV

Tribut pentru regretata Stela Popescu, la Antena 1. Ce au putut vedea milioane de români la TV
Tribut pentru regretata Stela Popescu, la Antena 1. Ce au putut vedea milioane de români la TV

Gala de sămbătă a emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a stârnit lacrimile tuturor românilor. Deși au fost puse în scenă momente emoționante, Emilia Popescu a readus-o în fața publicului pe regretata Stela Popescu, aducându-i un omagiu.

Moment emoționant la Antena 1. Ce au văzut milioane de români

Gala de sămbătă a emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a stârnit lacrimile tuturor românilor. Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe de pe scena românească, iar trecerea ei în neființă a adus multă suferință. Actrița s-a stins din viață în 2007, dar aceasta va fi mereu amintită de fanii ce au urmărit-o cu mult drag.

Emilia Popescu a jucat pe aceleași scene cu marea actriță și a suferit mult după ce Stela Popescu nu a mai fost printre noi. Iată că, acum, aceasta a trebuit să intre în pielea ei, conform regulilor impuse de Ruli. Momentul a fost extrem de emoționant.

Multă lume a crezut că Emilia Popescu ar fi fiica regretatei Stela Popescu. Încurcătura a apărut în mințile telespectatorilor după ce aceasta a apărut alături de Ștefan Bănică Junior la televizor. Fanii și-au amintit imediat de dueturile fascinante dintre Stela Popescu și tatăl cântărețului, Ștefan Bănică, ce aveau loc cu mult înainte ca actrița să facă o echipă desăvârșită cu Alexandru Arșinel.

Emilia Popescu i-a adus un tribut Stelei Popescu. Momentul a emoționat pe toată lumea

Gala de sămbătă a emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a stârnit lacrimile tuturor românilor. Emilia Popescu s-a pregătit din greu pentru acest moment, dar a trăit și clipe emoționante, intrând în pielea uneia dintre cele mai dragi actrițe ce au pășit vreodată pe scena românească.

Chiar dacă este o artistă de succes, Emiliei Popescu i-a fost greu să intre în pielea personajului, dat fiind faptul că Stela Popescu a cucerit publicul pentru totdeauna prin talentul ei ce nu putea să fie contestat. Ba chiar, Ozana Barabancea a spus totul despre provocarea grea pe care a primit-o vedeta.

„E nevoie de responsabilitate să o imiți pe Stela Popescu. Era perfecțiunea întruchipată, era echilibrul întruchipat, era plină de umor, plină de subtilitate. Toți românii de pretutindeni o iubeau.”, a spus Ozana Barabancea, potrivit A1.

Moment important pe scena show-ului Te cunosc de undeva. Ce a spus Emilia Popescu

Gala de sămbătă a emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a stârnit lacrimile tuturor românilor. Nici măcar Emilia Popescu nu și-a mai putut ascunde emoțiile atunci când a fost condusă de Cristi Iacob în cabina regretatei actrițe, ce în zilele noastre a devenit un adevărat sanctuar. În timp ce privea portretul Stelei Popescu, artista a avut de făcut o declarație cutremurătoare.

„Nu știu dacă o să pot să fac chiar atât de bine ca tine, dar o să încerc. Oricum sunt cu gândul la tine și știu că tu mă urmărești și că ești acolo.”, a spus Emilia Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI