Alexandru Arșinel, mesaj emoționant după 3 ani de la decesul Stelei Popescu. Ce trebuiau să facă cei doi (exclusiv)

Alexandru Arșinel, mesaj emoționant după 3 ani de la decesul Stelei Popescu. Ce trebuiau să facă cei doi (exclusiv)
Alexandru Arșinel la trei ani de la moartea Stelei Popescu

În urmă cu trei ani, pe 23 noiembrie, lumea teatrului românesc intra în doliu. Marea Doamnă a teatrului de revistă, Stela Popescu deceda după ce ar fi suferit un atac cerebal. Actrița fusese găsită decedată în vila sa dintr-un cartier bucureștean. Acum, fostul ei partener de scenă, Alexandru Arșinel se destăinuie și vorbește de planurile pe care și le făcuseră, înainte de nefericitul eveniment.

Alexandru Arșinel la trei ani de la moartea Stelei Popescu

Sunt trei ani de când Stela Popescu a părăsit definitv scena teatrului de revistă ”Constantin Tănase”. Aici a fost locul unde a jucat alături de Alexandru Arșinel în cele mai multe spectacole, iar spectatorii români i-au adus aplauze nenumărate. Acum Alexandru Arșinel încă suferă și se gândește în fiecare zi la cea care i-a fost și prietenă. Într-un interviu acordat redacției Impact.ro, fostul director al teatrului ”Constantin Tănase”, recunoaște că îi este foarte greu fără Stela Popescu.

”Aproape că data de 23 noiembrie, când a decis să plece atât de prematur din vieţile noastre, nu mai e de mult timp singura zi tristă din viaţa mea. Sunt sute de zile pe an când mă gândesc la ea. Şi nici nu ar putea fi altfel. Când intru în teatru, la ”Tănase”, e acolo. În fotografii, în spirit, printre colegi. Şi într-un fel încă mă aştept să dea buzna în biroul meu şi să vorbim despre toate cele, aşa cum obişnuiam cândva.

În plus, şi când vorbesc la telefoane, aproape că nu e zi să nu o pomenesc. Mă sună diverşi oameni, şi din ţară, şi din diaspora, doar ca să depănăm amintiri comune. Iar dacă ies pe stradă mi se întâmplă uneori să fiu oprit de oameni pe care nu cred că i-am văzut în viaţa mea şi să discutăm aproape firesc subiecte legate tot de Stela. Despre Internet sau televiziune, ce să mai zic? Stela e peste tot. Ea ne-a marcat pentru totdeauna sufletele şi casele noastre!”, a declarat Alexandru Arşinel, în exclusivitate, pentru impact.ro.

Alexandru Arșinel și planurile neterminate

Nimeni nu se aștepta ca marea doamnă a teatrului de revistă să plece așa de repede. Cu atât mai mult, recunoaște Alexandru Arșinel, nici el nu se aștepta. Ba mai mult de-atât, spune acesta, își făcuseră planuri de viitor, privind spectacole, turnee prin țară și străinătate. Acum toate au rămas doar planuri, neterminate, și gânduri pline de durere și nostalgie pentru Alexandru Arșinel.

”Mai aveam de dus la capăt unele treburi. Nu e vorba despre vreun mare regret, ci despre pierderea unui prieten de-o viaţă. Mai aveam spectacole de jucat împreună şi multe lucruri de transmis, dar istoria ei s-a scris altfel. 23 noiembrie va rămâne o zi tristă, dar nu doar asta. Sunt triste şi zilele în care ne-au părăsit colegii noştri dragi din ultima vreme. Tamara BuciuceanuVladimir GăitanDraga Olteanu Matei şi atâţia alţii! Iar nouă, celorlalţi, nu ne rămâne decât să ne trăim zilele hotărâte de bunul Dumnezeu fără aceşti buni prieteni ai noştri.”, a mai declarat actorul.