Trecutul o ajunge din urmă pe Laura Codruța Kovesi. Dragnea aruncă bomba care zguduie România

Trecutul o ajunge din urmă pe Laura Codruța Kovesi. Dragnea aruncă bomba care zguduie România

Liviu Dragnea a declarat că fosta șefă a DNA, Codruța Kovesi, l-a vrut la pușcărie și a spus că aceasta a fost deranjată tare pentru că fostul șef al PSD i-a luat apărarea Antenei 3.

Trecutul a ajuns-o din urmă pe Laura Codruța Kovesi. Liviu Dragnea declarații care zguduie România

Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în procesul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, a dat primul interviu din închisoare.

Printre altele, Liviu Dragnea a spus că se află la pușcărie după ce a supărat-o pe Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA, după ce a luat apărarea Antenei 3 în războiul cu ANAF. Liviu Dragnea a povestit că a participat la o emisiune la Antena 3, când ANAF-ul se dusese la sediul televiziunii să îi scoată de acolo. Liviu Dragnea a participat la emisiune împreună cu Călin Popescu Tăriceanu.

Așa arată acum Liviu Dragnea
Așa arată acum Liviu Dragnea

Florian Coldea i-a confirmat lui Liviu Dragnea amenințările Laurei Codruța Kovesi

În legătură cu procesul care m-a adus aici. Vasile Dâncu mi-a povestit. Am fost la Antena 3 cu Călin Popescu Tăriceanu, în seara în care ANAF s-a dus peste Antena 3. Se uita la mine împreună cu domnul Florian Coldea și a sunat doamna Koveși. Kovesi l-a sunat pe domnul Coldea și i-a spus că o să mă bage în pușcărie, și pe mine, și pe toată familia mea. Că cum îmi permit io să mă duc să iau apărarea Antenei 3. Mi-a confrimat și Florian Coldea”, a declarat Liviu Dragnea din închisoare.

În rest, Liviu Dragnea a spus că se simte foarte bine în închisoare. Fostul șef al PSD a fost repartizat să muncească la garajul închisorii unde își ispășește pedeapsa. ”Sunt bine, la garaj, mai cu o mașină , mai cu o dudură. Sunt bine. Sunt sănătos. M-am tăiat la mână, dar m-am recuperat”, a povestit cum își petrece Liviu Dragnea timpul în închisoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI