Transformarea șocantă a unei asistente, în 8 luni de luptă cu virusul. Imaginea e dezolantă

Cum a ajuns sa arate o asistenta de la un spital Covid

O asistentă din Tenessee, Statele Unite ale Americii, a arătat întregii lumi ce mare transformare a suferit după ce a lucrat vreme de opt luni de zile într-un spital COVID.

Transformarea șocantă a unei asistente, în 8 luni de luptă cu virusul

Tânăra a postat pe social media fotografii cu aceasta, la începutul experienței, dar și cum arată în prezent. Astfel că impactul perioadei petrecute în prima linie anti-coronavirus este cât se poate de evident. Iar cu fața desfigurată, asistenta pare că este cu totul altă persoană.

Kathryn Kathryn este numele unuia dintre cadrele medicale din prima linie a Statelor Unite. Asistenta are numai 27 de ani, însă fotografiile postate pe contul său de Twitter arată că povara pe care a purtat-o în ultimele 8 luni și care a schimbat-o profund.

După ce postarea ei a devenit virală, Kathryn a vorbit și cu presa despre experiența ei. Aceasta a postat două imagini, alături de mesajul: „Așa a început … așa este acum”.

Imagine înainte și după…

Prima imagine o indică pe tânără după absolvirea facultății, chiar înaintea pandemiei, iar cea de-a doua este făcută ​​la sfârșitul unei ture, după 8 luni de luptă cu virusul ucigaș.

De altfel programul de lucru a lui Kathryn este unul foarte solicitant. Ea lucrează trei ture a câte 12 ore și jumătate, apoi are trei zile libere. Asistenta explică că majoritatea urmelor de la masca de protecție dispare după câteva ore, însă „cea de pe nas dispare exact la timp pentru o nouă tură de lucru”.

De menționat este că în prezent, unitatea medicală în care lucrează asistenta se luptă cu un nou val de pacienți cu COVID-19.

„Habar n-am ce înseamnă să fii asistent medical în circumstanțe normale”, a precizat tânăra, care menționează că pasiunea ei pentru meserie a rămas aceeași. Până în prezent, statul Tennessee a înregistrat peste 338.000 de cazuri de coronavirus și 4.254 de decese, însă întreaga țară a înregistrat mai mult de 12,5 milioane de cazuri și 258.000 de decese.

Câte cazuri de coronavirus sunt în România la ora actuală

Pe teritoriul României au fost confirmate 440.344 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). S-au înregistrat 9.739 de noi cazuri de infectare Până miercuri, 25 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 440.344 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 313.885 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.739 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. De asemenea, 10.541 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 24.11.2020 (10:00) – 25.11.2020 (10:00) au fost raportate 168 de decese (99 bărbați și 69 femei).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI