Transformare șocantă pentru o tânără de 24 de ani. A cheltuit o avere să-și acopere trupul cu tatuaje

Tânăra din imagini are vârsta de 24 de ani și a cheltuit o avere ca să arate în acest mod. Femeia și-a acoperit trupul cu tatuaje și se mândrește cu acest lucru. Amber Luke a dus această pasiune pe care spune că o avea de foarte mult timp pentru desenele permanente pe corp la un alt nivel. Aceasta a dezvăluit de curând și despre ce sumă de bani a fost vorba, pentru a putea cere să îi fie aplicate tatuajele, pe o porțiune atât de mare de pe piele.

Transformare șocantă pentru o tânără de 24 de ani. A cheltuit o avere să-și acopere trupul cu tatuaje

Amber Luke este originară din Central Coast, New South Wales, în Australia și este foarte pasionată de tatuaje. În cazul său, acestea au fost duse la nivel de artă, pentru că are zeci de astfel de modele, cât se poate de complexe. Transformarea prin care a trecut e una cât se poate de uluitoare și femeia de 24 de ani a cheltuit foarte mulți bani pentru a arăta astfel. Aceasta are desene inclusiv în zona feței, pe gât, pe mâini, dar și în porțiunile ceva mai sensibile, la care se adaugă și un piercing dermal. Procedura presupune încastrarea de bijuterii direct în piele și este similară unui implant.

Transformare șocantă pentru o tânără de 24 de ani. A cheltuit o avere să-și acopere trupul cu tatuaje
Aber Luke are 24 de ani și are întregul trup acoperit de tatuaje

Pentru toate modificările corporale pe care și le-a făcut, tânăra a plătit nu mai puțin de 20.000 de euro și este de părere că va mai apela la câțiva artiști care realizează tatuaje, pentru a se simți „completă”, anunță Daily Mail. Desenele sale reprezintă o colecție direct pe propriul corp, cum admite și Amber Luke. Sunt însă reprezentări pe care nu mulți s-ar încumeta să și le facă, mai ales în zona feței. Cele aproape 200 de tatuaje pe care le are au fost în mare parte dureros de efectuat, iar femeia a avut nevoie și de o lungă perioadă de vindecare. De asemenea, din cauză că a cerut o intervenție pe care specialiștii esteticieni nu i-o recomandau, aceasta a orbit temporar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI