Justin Bieber, idolul adolescentelor, face furori într-un Lamborghini… roz. Cum arată bolidul de 200.000 de dolari

Justin Bieber, idolul adolescentelor, face furori într-un Lamborghini… roz. Cum arată bolidul de 200.000 de dolari
Justin Bieber face ravagii printre fanele sale cu noul Lamborghini roz FOTO

Justin Bieber trăiește o viață luxoasă! Acesta se plimbă nestingherit într-un Lamborghini…roz. Cunoscutul solist își trăiește visul, după anii intensivi petrecuți exclusiv pe scenă, se bucură de roadele muncii sale, astfel că își cumpără ceea ce dorește inima lui. Acum, idolul adolescentelor, suferă de diverse boli mentale, dar într-un bolid de nu mai puțin de 200.000 de dolari.

Justin Bieber se plimbă într-un Lamborghini roz

Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, se bucură deja de multă vreme de unele dintre cele mai de lux accesorii, mașini, haine etc. Din păcate, cu toate că deține orice și-ar fi dorit înainte de a ajunge faimos, acesta suferă de anxietate, depresie și alte diverse boli mentale, conform click.ro. Noua „jucărie” a idolului adolescentelor are 641 de cai putere și, se pare, ar fi un pas înainte pentru sănătatea psihică a solistului, ajutându-l să treacă o perioada peste gândurile negre.

Autovehicului poate prinde viteze de 304 km/h și ajunge la 200 km/h în 12.8 secunde și are o culoare extrem de țipătoare. Justin Bieber deține, la 25 de ani, o avere de 284 de milioane de dolari. Subliniăm că acesta, în drumul spre vindecare, alege să arunce cu bani în stânga și în dreapta: pe tatuaje, psihiatrii, pe mașini sau pe orice lucru în vogă.

Justin Bieber și Lamborghini-ul său roz
Justin Bieber și Lamborghini-ul său roz

Cum se tratează?

Fanii săi au ajuns să-l vadă mai des doar pe rețelele de socializare, nu pe scenă, astfel că apropiații artistului susțin că ar fi luat o pauză de fumat marijuana și ar fi renunat la cântat, de unde și problemele din cariera artistică. Nici soția sa nu-l poate face să-și revină.

”Uitați-vă în jur. Găsiți cinci lucruri pe care le puteți vedea clar, patru lucruri pe care să le atingeți, trei lucruri pe care să le puteți asculta, două lucruri pe care le puteți mirosi și un lucru pe care să îl gustați. Asta se numește revenire în realitate și te ajută să te echilibrezi atunci când simți că ai pierdut orice reper”
Justin Bieber