Transformare radicală a unei vedete din România după ce s-ar fi combinat cu un milionar. Mai să nu o recunoști! FOTO EXCLUSIV

Transformare radicală a unei vedete din România după ce s-ar fi combinat cu un milionar. Mai să nu o recunoști! FOTO EXCLUSIV
Transformare radicala a unei vedete din Romania dupa ce s-a combinat cu un milionar

Este una dintre cele mai controversate și cunoscute artiste din România, iar, recent, vedeta a trecut printr-o schimbare radicală de look. Din blonda focoasă a devenit o șatenă cuminte, iar stilul ei vestimentar a suferit modificări, de când s-ar fi implicat într-o nouă relație amoroasă. Despre cine este vorba.

Transformarea prin care a trecut Lidia Buble

Lidia Buble este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și populare soliste din muzica românească. După relația de 6 ani de zile cu matinalul Răzvan Simion de la Antena 1, Lidia Buble s-a refugiat în carieră pentru a trece mai ușor peste despărțirea de fostul ei partener.

Apoi, cântăreața a trăit o poveste de iubire cu actorul cubanez Harlys Becerra, care s-a terminat, după doar câteva luni. În ultima perioadă, presa a vehiculat anumite zvonuri potrivit cărora Lidia Buble și-ar fi găsit, din nou, liniștea.

Însă, de data aceasta, artista s-ar fi implicat într-o relație amoroasă cu un celebru milionar din România, Horațiu Nicolau. Lidia Buble și-a schimbat radical look-ul din iarna trecută, când a renunțat la părul blond pentru a reveni la culoarea sa naturală.

Fanii artistei au observat că acum, mai mult ca niciodată, Lidia Buble seamănă izbitor cu sora ei, Estera, partenera ei de la Asia Express. De asemenea, unii admiratori au mărturisit că schimbarea de look a solistei le-a amintit de perioada în care Lidia Buble a debutat în industria muzicală.

Fotoreporterii impact.ro au surprins-o, recent, pe Lidia Buble într-o zonă exclusivistă din București. Fosta concurentă de la Asia Express a fost zărită intrând într-un apartament din zona Nordului din Capitală, același cartier unde locuiește și presupusul ei iubit.

Cu cine s-ar întâlni Lidia Buble

Milionarul Horațiu Nicolau și Lidia Buble ar fi petrecut mult timp împreună, în ultima jumătate de an. Potrivit zvonurilor apărute în presă, fostul patron al televiziunii Telesport i-ar fi ținut companie artistei la multe mese de prânz și cină.

Lidia Buble nu a confirmat niciodată că ar avea o relație cu afaceristul cu 30 de ani mai mare decât ea. În schimb, cei doi au fost surprinși de nenumărate ori împreună, în oraș, în diferite localuri.

Din imaginile imortalizate de paparazzi, fanii au observat că artista lor favorită nu și-a schimbat doar nuanța părului, ci și stilul vestimentar, Lidia adoptând un look clasic și mult mai elegant ca înainte.