Transferul carierei pentru Ianis Hagi! Cine a pus ochii pe internaționalul român

de: Marian Cărăvan
01 05. 2020

Cariera lui Ianis Hagi ar putea la o echipă mare din Europa. Internaționalul român nu duce lipsă de oferte, iar una dintre ele vine de la o echipă cu un antrenor celebru.

Transferul carierei pentru Ianis Hagi! Cine a pus ochii pe internaționalul român

Ianis Hagi s-a remarcat la începutul acestui an în tricoul lui Glasgow Rangers, la care a ajuns sub formă de împrumut de la Genk. Trecerea din campionatul Belgiei în cel al Scoției a fost de bun augur pentru internaționalul român, care a lăsat o bună impresie printre fanii de pe Ibrox Park. Chiar dacă Steven Gerrard nu s-a bazat mereu pe mijlocașul român și nu l-a folosit în toate meciurile încă din primul minut, Ianis a fructificat șansele care i s-au oferit. Atât în Scottish Premiership, cât și în Europa League, competiție în care a dus-o aproape de unul singur în faza următoare, după evoluția de senzație contra portughezilor de la Braga.

Despre Ianis Hagi s-a scris foarte mult în ultimul timp, viitoarea sa destinație fiind subiectul des dezbătut. Fie că e vorba de Glasgow Rangers, Lazio, Real Madrid sau Fenernahce. Ei bine, conform presei din Belgia, a mai apărut o variantă. Jurnaliștii belgieni nu văd o posibilă reîntoarcere a lui Ianis Hagi la Genk, însă dau mai multe variante. Mai ales după ce Rangers și-a manifestat intenția de a activa clauza de transfer definitiv, fixată de Genk la 5 milioane de euro. Lazio stă și ea la pândă, însă pentru Ianis s-ar putea anunța transferul carierei. Pe fir a intrat acum și o grupare din Premier League, fiind vorba de Tottenham Hotspur, condusă de celebrul Jose Mourinho, informează jurnaliștii belgieni.

Cine mai „poftește” la Ianis

Presa din Turcia vine cu un scenariu ce ar putea deveni realitate. Conform publicației Fotospor, președintele lui Fenerbahce, Ali Yıldırım Koç, îl vrea în lot pe Ianis Hagi. Dacă se concretizează această mutare, Ianis ar ajunge la una dintre fostele rivale ale tatălui său din perioada în care Regele evolua cu mult succes în Superliga din Turcia, la Galatasaray.

Și asta nu ar fi tot, pe malul Bosforului, la Fener, am putea avea o tripletă românească, întrucât se discută tot mai intens de aducerea pe banca tehnică a lui Răzvan Lucescu, acesta urmând să fie ajutat din postura de director tehnic chiar de tatăl său, Mircea Lucescu. Două milioane de euro trebuie să plătească oficialii lui Fenerbahce pentru clauza de reziliere a contractului pe care Răzvan Lucescu îl are în Arabia Saudită, la Al Hilal, câștigătoarea Cupei Campionilor Asiei.