Transfer Antena 1 – Kanal D. Cine va fi noua vedetă de la ‘Bravo, ai stil’

Transfer Antena 1 – Kanal D. Cine va fi noua vedetă de la ‘Bravo, ai stil’
Nouă concurentă la 'Bravo, ai stil'

O nouă vedetă se alătură proiectului de modă care a devenit un fenomen în România. Este vorba despre un personaj care s-a făcut cunoscut românilor la Antena 1. Despre cine este vorba?

Nouă concurentă ‘Bravo, ai stil’: vedeta vine de la Antena 1

S-a făcut cunoscută la Antena 1, dar acum fanii o revăd pe micile ecrane la cel mai iubit show de modă. Nicoleta Dragne a intrat în proiectul ‘Bravo, ai stil’. Tânăra mămică s-a bucurat de un succes uriaș după apariția în emisiunea moderată de Radu Vâlcan.

După câteva sezoane aceasta a dispărut de pe TV și s-a îndrăgostit nebunește, ulterior a făcut un copil pe care acum îl crește singură după despărțirea de partener. Iată că acum revine în fața publicului care o urmărea intens pe rețelele de socializare.

Fosta ispită intenționează să îi impresioneze pe jurați cu ținute stilate. Cea din urmă și-a propus să eclipsese celelalte colege de platou încă de la prima apariție, așa că și-a făcut intrarea în competiție într-o rochie lungă neon și cu câteva accesorii negre care să formeze un contrast aparte.

Proiectul este o provocare pentru ea

Aceasta le-a împărtășit în sfârșit vestea cea mare fanilor din mediul online. Ea a mărturisit tuturor că urmează să intre în celebrul proiect, lucru pe care îl vede ca un pariu pus cu ea însăși.

Fosta ispită a mai susținut că vrea să-și învingă emoțiile cu această ocazie și să îmbrace piese vestimentare pe care nu a avut ocazia să le probeze până acum. Desigur că a subliniat și că este o bucurie că va avea parte de lecții de stil și diverse informații din această sferă a modei.

„Acum pot să vă spun de ce am lipsit din online”

„Dragilor, acum pot să vă spun de ce am lipsit din online și despre ce proiect nou vă spuneam. Intrarea mea în emisiune o puteți vedea mâine”, a scris Nicoleta Dragne, pe Instagram.

„Pentru mine, participarea la este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar.

Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil”, a spus Nicoleta Dragne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI