Traian Berbeceanu, decizie fără precedent. În ce partid s-a înscris acum

Traian Berbeceanu, decizie fără precedent. În ce partid s-a înscris acum

Traian Berbeceanu, fost șef al BCCO Alba, în prezent șef de cabinet al ministrului Marcel Vela, s-a înscris în PNL.

Traian Berbeceanu, ”justițiarul” din Alba Iulia, decizie de ultimă oră

Traian Berbeceanu, poreclit ”Comisarul Cattani”, este un fost polițist român ieșit la pensie (comisar-șef în rezervă), actual șef de cabinet al ministrului de Interne. A fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba Iulia.

Justițiarul a luat o nouă decizie pentru cariera sa: s-a înscris în PNL Deva. Anunțul a fost făcut vineri de președintele filialei locale, Florin Oancea.

Traian Berbeceanu, decizie fără precedent. În ce partid s-a înscris acum
Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL, după ce recent intrase în Guvernul Orban ca șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela

„Experiența profesională și calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră! Spun BUN VENIT! în numele meu și al colegilor noștri din PNL și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru binele Devei și al României!”, a comunicat președintele PNL Deva.

Cazul Berbeceanu

După ce a fost acuzat că a sprijinit o grupare infracțională specializată în evaziune fiscală cu produse petroliere si care a generat un prejudiciu de 3,5 milioane de lei, fiind acuzat de favorizarea infractorului, Berbeceanu a fost trimis în judecată. A fost achitat, în primă instanță, în data de 30 iunie 2016, iar în martie 2018 a început judecata în apel. În vara anului 2019, încă nu e dată o decizie definitivă.

În vreme ce acesta a fost investigat și judecat, acuzatorii lui erau, de asemenea, investigați de DNA pentru, printre altele, abuz în serviciu. Cei trei implicati în acest caz (Ioan Mureșan, procurorul-șef al DIICOT, procurorul Nicolaie Cean, fost la DIICOT, angajat la Parchetul Tribunalului Alba, și Alin Muntean, ofițer de poliție judiciară la BCCO Alba) au fost condamnați în primă instanță la 7 ani, 2 ani si respectiv 4 ani, toate pedepsele cu executare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI