Traian Băsescu s-a „îndrăgostit“ de un ministru din Guvernul Orban. Despre cine e vorba

Traian Băsescu nu are, nici asăzi, cuvinte de laudă la adresa premierul Ludovic Orban, mai ales după ce românii au stat cu orele la coadă, la Vama Nădlac, fără să respecte măsurile de distanțare socială. Fostul șef de stat are, totuși, un PNL-ist preferat: „E singurul care gândește. Guvernul nu ia nici nota 2“.

Băsescu, „îndrăgostit“ de un ministru din Guvernul Orban

Într-o postare pe rețelele sociale, Traian Băsescu a comentat situația de la granița României, la Vama Nădlac, ferindu-se, totuși, să adreseze cuvinte acide în privința guvernării PNL. Cu toate acestea, europarlamentarul nu s-a ferit să catalogheze activitatea Guvernului ca fiind „de nota 2“. Există totuși o speranță, potrivit lui Băsescu, deoarece, în mijlocul adunăturii, se află cineva care gândește. Vorbim despre persoana lui Florin Cîțu, Ministrul Finanțelor.

„Eu privind imaginile văd fără dubii tot managementul guvernamental și prezidențial. Acolo (la Guvern n.r.) în afară de Cițu, care e singurul care gândește, e așa, o vraiște, fiecare se pune pe el în valoare fară încerce gândească pentru ziua de mâine.

Nu este un Guvern care ia macar nota 2 pentru situația care s-a creat, pentru un Guvern poate anticipeze. Cât de… încerc nu folosesc cuvinte… cât de… fii nu-ți dai seama vei rămâne dezbrăcat 3 zile, cu gol de legislație?“, se întreabă, ironic, Băsescu.

Revoltă la Vama Nădlac. Proteste și jandarmi îmbrânciți

Cozi de 8 kilometri s-au format la Vama Nădlac! Aproximativ 200 de oameni s-au adunat să protesteze, după ce au stat ore în şir la coadă, pe ambele sensuri de trecere a frontierei.

Protest spontan în vama Nădlac din cauza cozilor infernale
Protest spontan în vama Nădlac din cauza cozilor infernale

Jandarmii chemați să mențină ordinea la granițe au fost îmbrânciți de oamenii care strigau „Hoţii!“, „Lăsaţi maşinile să treacă“, în timp ce alții cântau imnul României.

Printre aceștia s-au aflat și câțiva care au vrut să intre în țară ca pietoni, dar, la vederea jandarmilor, au renunțat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI