Traian Băsescu, despre Gabriela Firea: „Știe să facă circ, nu administrație!”. Reacția Primarului Capitalei

Traian Băsescu, despre Gabriela Firea: „Știe să facă circ, nu administrație!”. Reacția Primarului Capitalei
Traian Băsescu o taxează pe Gabriela Firea cu replici dure. Foto: Inquam Photos

Traian Băsescu o critică dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima dată când fostul președinte al României se războiește în declarații cu primarul general al Capitalei.

Traian Băsescu, replici tăioase la adresa Gabrielei Firea

Când a fost întrebat ce părere are despre faptul că primarul Gabriela Firea a recomandat ”dacă nu ne place București, mai bine să ne mutăm”, Traian Băsescu a răspuns ferm, într-o intervenție telefonică la Digi24.

”Am o rugăminte, din punct de vedere administrativ, nu o mai citați niciodată pe doamna Firea. Poate a fost un bun jurnalist. Dar administrativ, nu are nicio calitate. Doamna Firea știe să facă spectacole, circ, dar nu administrație.”, a spus Traian Băsescu în direct, la Digi 24.
”Nu aș mai candida din cauza vârstei. Am 68 de ani. Știu că voi fi un bun primar. În primul rând nu aș mai sta de vorbă cu RADET. (- Ați câștiga alegerile?) Greu de spus. Nu am pierdut niciodată, de ce aș spune că nu aș câștiga.”, a conchis Traian Băsescu.

Replica lui Traian Băsescu vine în contextul scandalul izbucnit între Gabriela Firea și Ministrul Mediului, Costel Alexe, privind gradul de poluare din București, despre care ministrul liberal spune că este unul comparabil cu cel din Australia, general de puternicele incendii de vegetație.

În București s-a inregistrat un grad mare de poluare. Foto: evz.ro
În București s-a inregistrat un grad mare de poluare. Foto: evz.ro

Replica Gabrielei Firea pentru fostul președinte al României

După ce astăzi, Traian Băsescu a vorbit în direct la DIgi24 despre Gabriela Firea, la câteva minute distanță, Primarul General al Capitalei i-a dat replica, tot prin intermediul unei intervenții telefonice, în timpul jurnalului de știri.

„Ce a făcut Traian Băsescu pentru a elimina poluarea din București? Ne-a făcut să plătim mai mult (…) De altfel, nici el nu s-a remarcat în acțiuni pentru poluare. Nu primesc sfaturi și învățăminte de la cei care nu au făcut nimic pentru București, în afară de scandaluri. Da, la asta se pricepe, la scandaluri”, a declarat Gabriela Firea astăzi.

Traian Băsescu a deţinut funcţia de primar general al Capitalei între anii 2000 şi 2004.  Fostul șef de stat îl vede pe Nicușor Dan drept cel mai bun candidat al unei drepte unite pentru Primăria București, aceasta fiind o condiție pentru a o putea învinge pe Gabriela Firea, care stă foarte bine în sondaje, potrivit aceleiași surse.

Urmăriți Playtech.ro și pe