Traian Băsescu, declarații dure în relațiile externe: ”M-au luat de păcălici!”

Traian Băsescu, declarații dure în relațiile externe: ”M-au luat de păcălici!”

Fostul președinte al României face declarații surprinzătoare, dar foarte dure, legate de relațiile externe. Traian Băsescu a dezvăluit că a ajuns să fie luat drept un „păcălici”. Precizările neașteptate au venit din partea fostului lider de țară, în urmă cu o zi, când a fost de părere că a ajuns la capătul răbdării. În acest sens, fostul președinte a făcut o lungă serie de declarații, în care și-a prezentat supărările actuale.

Traian Băsescu, declarații dure în relațiile externe: ”M-au luat de păcălici!”

Traian Băsescu a declarat vineri că este foarte supărat pe liderii partidelor politice unioniste, din Republica Moldova. Susține că a ajuns la capătul răbdării cu aceștia, deși mărturisea că este unul dintre principalii susținători ai acestora. Fostul președinte consideră că a ajuns să fie luat în râs, la nivelul relațiilor cu acestă țară și a făcut mai multe declarații aspre, la evenimentul intitulat ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, la care a participat.

„Moldova nu duce lipsă de unioniști, sunt vreo 6-7 partide unioniste, dar aici demagogia este la cote înalte. Nu poți să îi aduci la aceeași masă, nu se pot uni pentru că spun că ăla a fost cu ăla, celălalt a fost cu celălalt. Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”, a declarat Traian Băsescu, potrivit știripesurse.ro.

Traian Băsescu, declarații dure în relațiile externe ”M-au luat de păcălici!”
Traian Băsescu a făcut precizări foarte dure în cadrul unui eveniment la care a participat

„Eu cred că nu există obiectiv mai mare acum pentru România decât reunificarea. Unii spun că ne costă bani. Da, ne costă bani, dar cu cât întârziem, cu atât va fi mai scumpă reunificarea. Alţii spun ce ne aduce nouă reunificarea cu Republica Moldova. Dincolo de reîntregirea ţării, care este un obiectiv fundamental şi de revitalizare a naţiunii, reunificarea ne aduce foarte multe din punct de vedere economic. Imaginaţi-vă potenţialul agricol al României pus lângă potenţialul agricol al Republicii Moldova. România ar deveni o adevărată putere agricolă”, a mai susținut fostul președinte.