Traian Băsescu critică televiziunile din România. Ce spune despre vaccinare, de fapt

Traian Băsescu critică televiziunile din România. Ce spune despre vaccinare, de fapt
Traian Băsescu, despre vaccinare. Cum critică televiziunile din România?

Traian Băsescu vine cu critici în dreptul televiziunilor din România. Acesta își spune în continuare opinia despre vaccinare și despre românii care refuză să-și administreze serul. Ce declarții face fostul președinte al țării?

Traian Băbsescu, despre vaccinarea în România. Critici pentru televiziunile de la noi

Traian Băsescu aduce avertizări noi! Fostul președinte al României susține că vor fi mult mai puțini români care să refuze vaccinarea decât se spune la televizor. Fostul oficial a subliniat faptul că în fapt administrarea serului este opțională.

Europarlamentarul PMP a continuat să tragă un semnal de alarmă puternic în privința campaniei de vaccinare declarând că este de acord ca guvernul să se apropie de o cifră până la 1 iunie, dar atrage totuși atenția asupra discrepanței dintre vaccinarea din mediul urban și cea din mediul rural:

„Eu sunt de acord că guvernul se apropie de o reușită, de cifra de 5 milioane de români vaccinați până la 1 iunie. Însă aș atrage atenția că este o discrepanță foarte mare între vaccinarea în mediul urban și mediul rural. Aici ar trebui să se lucreze mai mult și eu cred că vom avea o surpriză. Vor fi mult mai puțini români care să refuze vaccinarea decât se spune la televizor.”

„Sunt cetățean cu același drepturi și dacă mă vaccinez și dacă nu”

De asemenea, politicianul a mai dezvăluit că este „o prostie” discriminarea între vaccinați și nevaccinați pentru că fiecare are dreptul de a alege. Prin urmare, vaccinul nu schimbă nimic drepturile pe care le are fiecare cetățean:

„Până la urmă vaccinarea este opțională. Fac dacă o vreau. Sunt cetățean cu același drepturi și dacă mă vaccinez și dacă nu. Ca să mă discriminezi înseamnă să nu-mi dai voie să intru în sala de la cimematograf că nu m-am vaccinat.”

Cu toate astea, subliniază că Guvernul poate spune că trebuie să facă un test, nefiind discriminare acest lucru. Tot cei de la putere se bucură de o reușită în privința flexibilității maxime a vaccinării datorită noii metode unde ai nevoie doar să te deplasezi la centru și să prezinți buletinul. Una din marile probleme de până acum era cu siguranță știută ca fiind programarea. Traian Băsescu constată că acum merg lucrurile bine.

Unde ar trebui să intervină statul?

„Unde consider că ar putea fi discriminare: Un om care a optat pentru vaccinare poate să plece oriunde, cu orice linie aeriană, în orice hotel. Unul care nu s-a vaccinat nu poate decât dacă are un test PCR. Luăm o familie cu patru persoane, doi copii, soț, soție. Un test PCR costă peste 100 de euro. Această familie ar trebui să plătească peste 400 de euro pe teste. Este mai mult decât costul călătoriei. Aici ar trebui să intervină statul și să suporte costul testelor. Cred că UE va veni cu ceva legat de acest lucru. Dar ca să nu-l discriminezi și vrei să știi dacă nu e infectat, îi plătești testul”
Traian Băsescu (Sursa: realitatea.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI