Traian Băsescu, umilință totală pentru partidul AUR: „Doamna Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo”

Traian Băsescu, umilință totală pentru partidul AUR: „Doamna Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo”
Traian Băsescu, atac la adresa Dianei Șoșoacă

Fostul președinte, Traian Băsescu, a lansat recent un nou atac îndreptat spre membrii partidului AUR, venind cu preconizări dezastruoase în cazul în care România ar fi condusă de această formațiune politică. Europarlamentarul subliniază faptul că partidul AUR și-a câșstigat popularitatea într-un mod ascuns, dat fiind faptul că nimeni nu auzise de el până în momentul alegerilor parlamentare.

Traian Băsescu, atac direct la adresa Dianei Șoșoacă și George Simion

Încă din momentul aflării rezultatelor la alegerile parlamentare, Traian Băsescu și-a exprimat dezacordul privind modul în care un partid necunoscut, până în acel moment, a reușit să obțină rezultate mai bune decât alte partide cu vechime și popularitate.

Europarlamentarul PMP a explicat modul „discret” în care au acționat membrii AUR drept „o campanie extrem de o agresivitate extremă pe internet”, cu mare succes în diaspora.

Părerile negative despre acest partid continuă să fie exprimate din ce în ce mai puternic, astfel că Traian Băsescu critică lipsa oamenilor de valoare din componența partidului. Mai mult, fostul președinte consideră că o Românie aflată sub guvernarea partidului AUR s-ar prăbuși.

Traian Băsescu consideră că cele două figuri reprezentative ale partidului, Diana Șoșoacă și George Simion s-ar încadra cel mai bine în galeriile a două mari echipe de fotbal rivale: Steaua și Dinamo.

„Cred că doamna senator Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo și Simion șef de galerie la Steaua. Mărturisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intră PMP în alegeri, am întrebat: ce partid e ăsta? AUR ăsta? Cine sunt ei? au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora.

Nu cred că au ceva de spus țării, în afară de vadidisme n-au mare lucru de spus. Însă, deosebirea dintre ei și Vadim e că Vadim era un om citit. Ei sunt semidocți care își latră patriotismul și așa-zisul antisistem, pozițiile antisistem. Dacă i-ai pune să guverneze, n-ar fi în stare să facă nimic, ar prăbuși țara”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea PLUS.

Ce a declarat Traian Băsescu, imediat după succesul AUR

Șocat de succesul pe care AUR l-a avut peste noapte, Traian Băsescu a declarat imediat după alegerile parlamentare că partidul a avut un succes fabulos, făcând referire la diferite modalități la care liderul partidului ar fi apelat.

“Nu aș specula, nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei noi formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută dar a reușit rezultate fabuloase, dar încă îmi fac propriile analize. A fost o campanie de o agresivitate extremă pe Internet și o campanie care nu pare de sorginte românească.

Am văzut multe figuri cu ochii oblici, adică e un turn înalt la St. Petersburg unde sunt trolii de toate națiile și care s-au mai băgat și în Brexit, s-au mai băgat și în alegerile și din SUA și nu exclud posibilitatea să se fi băgat și în alegerile din România, dar este la acest stadiu o speculație.

Dacă să spunem că în România aici au fost activi, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică cum a obținut AUR, plus că dacă vă uitați la investițiile uitate pe Internet sunt lucruri care mă obligă să gândesc. Asta nu înseamnă că există suspiciuni majore”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI