17 aug. 2020 | 08:01

Traian Băsescu, acuzații grave la adresa lui Raed Arafat: „A ratat toate situaţiile de urgenţă majore. Orice prostălău ajungea celebru”

Sănătate
Traian Băsescu, acuzații grave la adresa lui Raed Arafat:
Traian Băsescu, acuzații grave la adresa lui Raed Arafat: "A ratat toate situaţiile de urgenţă majore. Orice prostălău ajungea celebru

În contextul unor creșteri uriașe ale îmbolnăvirilor de COVID-19, toată lumea încearcă să găsească vinovații. Cel mai recent exemplu este declarația fostului președinte, Traian Băsescu, care a exprimat public acuzații grave la adresa șefului DSU, Raed Arafat.

„Totul a fost lăsat pe mâna lui Raed Arafat”

Traian Băsescu se arată indignat de modul în care secretarul de stat în MAI a gestionat criza sanitară actuală. De asemenea, acesta consideră că Raed Arafat a eșuat în privința tuturor situațiilor de urgență, cu excepția achiziționării mașinilor de Salvare și a elicopterelor, pe care le putea cumpăra oricine, dacă avea buget alocat pentru așa ceva.

Totul a fost lăsat în mâna lui Arafat. A ratat toate situaţiile de urgenţă majore. Ce a făcut el de şi-a făcut notorietate? Orice prostălău căruia îi dădeai bani pe să cumpere salvări şi elicoptere şi când era un accident pe DN1 veneau televiziunile, orice prostălău ajungea celebru şi adulat de popor„, a afirmat Traian Băsescu la România TV.

Europarlamentarul PMP a amintit despre momentele de viață și de moarte în care șeful DSU a pierdut controlul, ba mai mult, acțiunile conduse de acesta au avut un final tragic.

„Când vine vorba de a conduce acţiuni cheie cum a fost accidentul din Apuseni, Colectivul, elicopterul căzut în Siutghiol la 100 de metri de mal, cum este COVID-19 acum, toate au fost rateuri din punct de vedere al sistemului condus de Arafat”, a afirmat Băsescu.

Traian Băsescu concurează pentru Primăria Capitalei

Fostul președinte al României și-a depus în cursul zilei de duminică candidatura pentru funcția de primar al Capitalei. Acesta are de dus o luptă crâncenă cu rivalii săi politici, Gabriela Firea și Nicușor Dan.
Cu toate acestea, europarlamentarul PMP are toată încrederea că va face peste 30% din opțiunile de vot ale bucureștenilor.

PMP va rămâne loial alianţei cu PNL, chiar dacă au determinat intrarea mea în această cursă, pur şi simplu ne-au umilit. Şase luni de când s-a convenit susţinerea Guvernului.

Ne-au spus că mergem în alianţă la Bucureşti şi cu o săptămână înainte ne-au spus că nu se mai poate, ceea ce nu e în regulă, nici măcar ca şi comportament. Dar asta nu înseamnă că noi nu ne vom ţine cuvântul de a-i susţine până la ultimul vot„, a precizat Traian Băsescu, potrivit Digi24.

Imediat după depunerea candidaturii pentru Primăria București, Traian Băsescu a afirmat că principalele probleme ale Bucureștiului sunt încălzirea, apa caldă, poluarea, probleme nerezolvate de ani de zile.

Au rămas la stadiul la care le-am lăsat. Fondul problemei în București este poluarea, care trebuie rezolvată, în primul rând reducând pierderile de energie„, a concluzionat acesta.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro