Tragere de coșmar pentru Simona Halep la US Open. Are cea mai dificilă adversară

Tragere de coșmar pentru Simona Halep la US Open. Are cea mai dificilă adversară
Sportiva noastră s-a retras de la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a aflat cu cine va juca în primul tur de la US Open. Românca noastră are de înfruntat o adevrsară periculoasă.

Cu cine joacă Halep la US Open

US Open, ultimul turneu de Grand Slan din 2021 o va provoca pe Simona Halep, după ce s-au făcut tragerile la sorți și a aflat cu cine va juca.

Adversarele româncelor la primul tur US Open:

Simona Halep va juca cu Camila Giorgi, sportiva din Italia care a reușit cea mai mare performantțî din carieră. În prima parte a lunii august a cucerit titlul pe hardul de la Montreal.

Giorgi a eliminat sportive precum Elise Mertens, Petra Kvitova sau Karolina Pliskova.

Camila Giorgi este o adversară puternică pentru Simona Halep, care se află pe același sfert de tablou cu Naomi Osaka și Elina Svitolina.

Adversarele româncelor din primul tur de la US Open:

  • Simona Halep – Camila Giorgi (36 WTA)
  • Sorana Cîrstea (38 WTA) – Veronika Kudermetova (31 WTA)
  • Irina Begu (74 WTA) – Andrea Petkovic (66 WTA)
  • Ana Bogdan (106 WTA) – jucătoare venită din calificări

Halep a abandonat turneul de la Cincinnati

Halep a abandonat turneul de la Cincinnati după ce a fost diagnosticată cu o ruptură la aductor. Deși părea o întindere la coapsă, a fost vorba despre ceva mai serios.

„Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la aductorul drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd”, a scris Halep pe rețelele de socializare.

A avut probleme și în primul meci de la Cincinnati, unde a cerut time-out medical după ce a simțit dureri.

Ea a recunoscut că după al doilea meci i-a fost frică să nu se accidenteze din nouă, după ce a avut mușchiul rupt în luna mai.

„Teama este permanentă acum, pentru că a fost o accidentare destul de gravă la Roma, nu am mai trăit așa ceva și, să ți se rupă mușchiul, nu este o treabă ușoară. 

A durat ceva până am revenit și bineînțeles că sunt un pic temătoare. 3 luni fără meci jucat, faptul că nu am jucat meciuri oficiale, îmi e mai greu acum, dar, de la o zi la alta, parcă e mai bine”, a spus Halep după meciul cu Magda Linette.