02 mai 2022 | 11:07

Tragedie într-o familie din Vaslui. Copil în vârstă de 1 an, găsit mort la scurt timp după ce dispăruse de acasă. Părinții, în stare de șoc

News
Tragedie într-o familie din Vaslui. Copil în vârstă de 1 an, găsit mort la scurt timp după ce dispăruse de acasă. Părinții, în stare de șoc
Medicii au încercat să-l rsuciteze pe copilaș

Dramă fără margini într-o familie din comuna Fruntișeni, Vaslui, care a observat dispariția mezinului în vârstă de un an și două luni. Imediat după constatarea făcută, părinții au început să-l caute disperați pe micuț, iar ulterior au alertat autoritățile. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru slavarea micuțului.

Unde a fost găsit copilașul

Disperare și suferință în familia unui băiețel care a dispărut fără urmă de acasă. Părinții au observa absența lui în jurul orei 17:30, moment în care au început să-l caute prin împrejurimi. Când au constatat că micuțul nu se afla pe lângă casă, oamenii neputincioși au solicitat ajutorul Poliției.

La scurt timp după anunțul dispariției băiețelului, oamenii legii s-au mobilizat rapid și împreună cu pompieri și două ambulanțe au plecat în căutarea copilului. După două ore de căutări disperate, băiețelul a fost găsit într-un pârău din apropierea casei. Victima a fost identificată cu fața în jos, fără semne vitale. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost obligați să declare decesul băiețelului.

„În această seară la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia de acasă, din localitatea Fruntişeni, a unui copil de sex masculin în vârstă de un an şi două luni. Mama copilului a spus că a constatat dispariţia lui în jurul orei 17,30. Iniţial copilul a fost căutat de familie şi abia ulterior au fost alertate autorităţile.

La căutări au participat poliţişti şi pompieri, iar SAJ Vaslui a participat cu două ambulanţe tip B2 şi C2. Copilul a fost găsit de salvatori în jurul orei 20,50, la aproximativ 500 de metri de domiciliu, sub un pod într-un pârâu, cu faţa în apă, fără semne vitale. S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de peste o oră, fără rezultat favorabil. Medicul prezent la caz a declarat decesul”, a precizat Daniel Ungureanu, citat de Agerpres.

În urma tragediei, autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauza exactă a accidentului. De asemenea, oamenii legii atrag atenția asupra pericolului existent atunci când cei mici sunt lăsați nesupravegheați.

Copil de trei ani, prăbușit de la etajul 3

Un alt eveniment teribil a avut loc în Târgoviște, acolo unde un băiețel de doar trei ani a căzut de la o fereastră a unui hotel. Micuțul se afla în incinta camerei cu părinții, însă fereastra era de dimensiuni mari, aproape de podea.

Potrivit anchetatorilor, băiețelul se juca aproape de fereastră, iar la scurt timp acesta s-a aplecat spontan, fără ca părinții să îl poată prinde. La fața locului a fost solicitată o Ambulanță și medicii, care i-au acordat copilașului primul ajutor.

Acesta a fost transportat de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu din București, iar medicii au reușit să-l restabilească. Acesta prezintă fractură la mâna dreaptă și mai multe politraumatisme la nivelul picioarelor, însă se află în afara oricărui pericol.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro